Facebook Pixel

Τοπικα

Ανακαινίστηκαν Δύο Νέες Παιδικές Χαρές Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανακαινίστηκαν Δύο Νέες Παιδικές Χαρές Στην Ηλιούπολη

Στην ανακαίνιση ακόμα δύο παιδικών χαρών προχώρησε ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος μαζικών αναπλάσεων ανοικτών χώρων που πραγματοποιείται εδώ και 4 χρόνια.

Οι δύο παιδικές χαρές, που βρίσκονται στις συμβολές των οδών Κύπρου & Σαντορίνης και Εθνάρχου Μακαρίου & Ηρώων Πολυτεχνείου, αντίστοιχα, είναι πλέον πλήρως ανανεωμένες μετά τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν, με την τοποθέτηση νέων, σύγχρονων παιχνιδιών, ειδικών αντικραδασμικών δαπέδων και την αύξηση της ασφάλειας με προδιαγραφές που ορίζει η ΕΕ.

Με τις δύο αυτές παιδικές χαρές, οι αναπλάσεις φτάνουν τις 23 μέσα σε 4 χρόνια, με τα παιδιά να έχουν ακόμα δύο ανοικτούς και δωρεάν χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Παρά την αλλαγή σκυτάλης στις εκλογές, ο απερχόμενος Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης συνεχίζει να παραδίδει έργο στους πολίτες. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς παραδίδουμε σήμερα άλλη μια παιδική χαρά –‘κόσμημα’, γεμάτη παιχνίδια και χρώμα. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε μία καλύτερη, πιο ανθρώπινη και φιλική πόλη, για τα παιδιά και τις οικογένειες».

Δείτε φωτογραφίες από τις αναπλάσεις:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ