Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Προσφορά Ενός Τόνου Τροφίμων Σε Εκκλησίες Της Πόλης Από Αιρετούς

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Προσφορά Ενός Τόνου Τροφίμων Σε Εκκλησίες Της Πόλης Από Αιρετούς

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησαν δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ηλιούπολης, οι οποίοι μοίρασαν συνολικά 1 τόνο φρέσκων φρούτων σε ενορίες της πόλης και στην δομή φροντίδας ηλικιωμένων «Αγία Ταβιθά».

Λόγος για τον αντιδήμαρχο Γιάννη Πούλο και τους δημοτικούς συμβούλους Τόνια Νικολοπούλου και Νίκο Καραβαγγέλη, oι οποίοι με τη συμβουλή του επιχειρηματία Γιώργου Μπενά μαζί με του πρόεδρου της ΠΑΕ Ηλιούπολη Φώτη Θεοδωράκη, μοίρασαν τα τρόφιμα στις εκκλησίες της πόλης λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, προκειμένου να διανεμηθούν σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Όπως έγραψε η δημοτική σύμβουλος κ. Νικολοπούλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Μετά από ευγενική χορηγία πολύ καλού φίλου, σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή ένας τόνος φρούτα και λαχανικά διανεμήθηκαν σε ενορίες της πόλης μας και στη μονάδα φροντίδας Ηλιωμένων “Η Αγία Ταβιθά”. Εύχομαι φέτος το πασχαλινό τραπέζι όλων μας να είναι γεμάτο όχι μόνο με εδέσματα αλλά κυρίως με δικούς μας ανθρώπους, με αγάπη και πολλές ευχές!».

Η κ. Νικολοπούλου, στην οποία πιστώνεται η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι «νεοφώτιστη» στο δημοτικό συμβούλιο και έχει την ευθύνη των ΚΑΠΗ της πόλης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ