Facebook Pixel

Δημοτικα

Ηλιούπολη: Με Παλμό Προεκλογική Oμιλία Του Στάθη Ψυρρόπολου – Στήριξη Από Τον Γιάννη Κωνσταντάτο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Με Παλμό Προεκλογική Oμιλία Του Στάθη Ψυρρόπολου – Στήριξη Από Τον Γιάννη Κωνσταντάτο (ΦΩΤΟ)

Μήνυμα νίκης ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Ηλιούπολη έδωσε ο Στάθης Ψυρρόπουλος στην κεντρική του προεκλογική ομιλία στην πλατεία Φλέμινγκ στην Ηλιούπολη.

Ο κ. Ψυρρόπουλος μίλησε για το διακύβευμα της εκλογικής μάχης της Κυριακής, καλώντας τους Ηλιουπολίτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες ώστε «να φέρουν την αλλαγή στον Δήμο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», εξαπέλυσε πυρά για αδιαφάνεια κατά του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, με μομφές για την οικονομική διαχείριση του Δήμου, θέσεις τις οποίες είχε εκφράσει σε προηγούμενη ανακοινωση του και στις οποίες έχει απαντήσει ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Ο κ. Ψυρρόπουλος έκανε λόγο και για «πόλεμο λάσπης», δηλώνοντας πως «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» αναφερόμενος σε πρόσφατα δημοσιεύματα σε ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας που τον ανέφεραν ως εμπλεκόμενο σε ρευματοκλοπή. «Δεν μας φοβίζουν οι μηχανοραφίες και η λάσπη του Δημάρχου» τόνισε ο κ. Ψυρρόπουλος.

Την στήριξή του στον Στάθη Ψυρρόπουλο εξέφρασε και ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα μιλώντας με τα θερμότερα λόγια για τον κ. Ψυρρόπουλο: «Ο Στάθης διαθέτει τους ανθρώπους, την όρεξη και κυρίως την ψυχή να αλλάξει την πόλη και θα τα καταφέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ