Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Ηλιούπολη: Ήταν Όλοι Εκεί Για Τον Μικρό Γιαννάκη

Αγώνας αλληλεγγύης για τη στήριξη του μικρού Γιαννάκη Βολιώτη και της οικογένειας του.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Ήταν Όλοι Εκεί Για Τον Μικρό Γιαννάκη

Πλήθος καλλιτεχνών, πολιτικών, ηθοποιών, δημοσιογράφων, ποδοσφαιριστών αλλά και απλών πολιτών κατέκλυσε το Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης στον φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη για τη στήριξη του μικρού Γιαννάκη Βολιώτη.

Το παιχνίδι προσέλκυσε το ενδιαφέρων εκατοντάδων συμπολιτών μας και όχι μόνο, οι οποίοι ενίσχυσαν τον κουμπαρά που βρισκόταν την είσοδο του γηπέδου, με το ποσό που συγκεντρώθηκε να ξεπερνά κάθε προσδοκία και να αποτελεί ένα τεράστιο βοήθημα για την προσπάθεια του μικρού Γιάννη Βολιώτη να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

giannakis 02 Ηλιούπολη: Ήταν Όλοι Εκεί Για Τον Μικρό Γιαννάκη

Μάρκος Σεφερλής, Πάνος Κιάμμος, Γιάννης Αϊβάζης, Νίκος Κουρκούλης, Κώστας Καραφώτης, Θέμης Αδαμαντίδης, Γιώργος Χελάκης, Μίμης Δομάζος, Γιώργος Καραγκούνης, Τότης Φιλακούρης, Δημήτρης Σαραβάκος, Κώστας Φραγκολιάς, Μιχάλης Μουρούτσος είναι μόνο μερικοί από τους δεκάδες επώνυμους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ηλιούπολης, παίζοντας ποδόσφαιρο για τον μικρό Γιαννάκη.

giannakis 03 Ηλιούπολη: Ήταν Όλοι Εκεί Για Τον Μικρό Γιαννάκη

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Η Πόλη Της Αλληλεγγύης Στηρίζει Τον Γιαννάκη»

Μήνυμα στήριξης προς την οικογένεια του μικρού Γιαννάκη έστειλε και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης συμμετέχοντας στο παιχνίδι που διεξήχθη και επισημαίνοντας πως η Ηλιούπολη θα είναι δίπλα στον μικρό σε ό,τι χρειαστεί.

Επίσης, οι ποδοσφαιριστές του Γ.Σ Ηλιούπολης Δημήτρης Τσατσαρής, Κώστας Γάγγος, Ράφαελ Ζέλο και Fabio Tavares χάρισαν στον μικρό Γιαννάκη μια φανέλα και μια μπάλα με όλες τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών, καθώς ένα πλήρες σετ της φετινής εμφάνισης της ομάδας.

giannakis 05 Ηλιούπολη: Ήταν Όλοι Εκεί Για Τον Μικρό Γιαννάκη

Στο φιλανθρωπικό παιχνίδι έδωσαν το «παρών» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, βουλευτές του νότιου τομέα καθώς και αιρετοί της Ηλιούπολης.

giannakis 04 Ηλιούπολη: Ήταν Όλοι Εκεί Για Τον Μικρό Γιαννάκη
Αυτό το χαμόγελο, ήταν όλα τα λεφτά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ