Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Δύο Συλλήψεις Για Ηλεκτρονική Απάτη Με Προϊόντα-Φάντασμα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Ηλιούπολη: Δύο Συλλήψεις Για Ηλεκτρονική Απάτη Με Προϊόντα-Φάντασμα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται οι δύο άνδρες ηλικίας 23 ετών που φέρονται να είχαν οργανώσει κύκλωμα με προϊόντα-φάντασμα στο διαδίκτυο, αποσπώντας χρηματικά ποσά που στην συνέχεια θα τζόγαραν σε τυχερά παιχνίδια. Την δράση των δύο νεαρών υποπτεύθηκε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών ο οποίος έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στις αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, οι συλληφθέντες, ελληνικής καταγωγής, φαίνεται πως αναρτούσαν στο διαδίκτυο προϊόντα προς πώληση τα οποία δεν έφταναν ποτέ στους αγοραστές τους ενώ οι ίδιοι λαμβάναν το αντίτιμο της τιμής τους κανονικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες χρησιμοποιούσαν το ΙΒΑΝ του ιδιοκτήτη του πρακτορείου ΟΠΑΠ προκειμένου να «διευκολύνουν» τα θύματά τους να κάνουν τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά, ενώ στην πραγματικότητα τα χρήματα πηγαίναν κατευθείαν σε στοιχηματικά παιχνίδια.

Μετά την καταγγελία οι δύο δράστες συνελήφθησαν και πέρασαν την πόρτα του ανακριτή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ