Facebook Pixel

Αθλητικα

Στην Κορυφή Του Πρωταθλήματος Η Ηλιούπολη, 2-0 Τον Φοίνικα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στην Κορυφή Του Πρωταθλήματος Η Ηλιούπολη, 2-0 Τον Φοίνικα

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής βρίσκεται η Ηλιούπολη μετά την άνετη επικράτηση της επί του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου με 2-0.

Οι παίκτες του Χαντέ μπήκαν δυνατά το παιχνίδι δημιουργώντας πληθώρα φάσεων από την αρχή του παιχνιδιού. Το σκορ άνοιξε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Γεμιστός στο 25′, ενώ 10 λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης σημείωσε το τελικό 2-0 μετά από ασιστ του Ταβάρες μέσα στην περιοχή.

Η Ηλιούπολη είχε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, χωρίς ωστόσο να μειωθούν οι τελικές προσπάθειες.

Oι ενδεκάδες των ομάδων ήταν οι εξής:

Ηλιούπολη: Τσάκαλος, Μπουσάι, Κρητικός, Τσατσαρής, Κωστόπουλος, Μαλάι, Ταβάρες (Πουλιάνος 85′), Σάμιος(Κράσι 85′), Γεμιστός, Ζέλο (Γάγγος 73′), Ντινιωτάκης.

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Μποζιονέλος, Γκουριώτης (Θωμάς 67′), Σερμαγιάς, Τριμπώνιας, Καπλατζής, Παπαϊωάννου, Μόγιος, Χατζησοφρωνίου, Μπίρτζης, Πέτρου (Πούτσης 61′), Χατζηστάμου (Τριανταφύλλου 61′).

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ