Facebook Pixel

Video

Ένα Εξαιρετικό Mini-Ντοκιμαντέρ Του ΣΠΑΥ Για Τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Του Υμηττού

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ένα Εξαιρετικό Mini-Ντοκιμαντέρ Του ΣΠΑΥ Για Τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Του Υμηττού

Με ένα δεκάλεπτο mini-ντοκιμαντέρ επέλεξε να προβάλει και να τιμήσει την εξαιρετικά σημαντική δράση των εθελοντών δασοπυροσβεστών του Υμηττού ο ΣΠΑΥ.

Στο βίντεο ο οποίο απεικονίζει στιγμές από την καθημερινότητα των εθελοντών στην αντιπυρική περίοδο, μιλούν εθελοντές από τις εθελοντικές ομάδες των Δήμων που απαρτίζουν τον ΣΠΑΥ, τονίζοντας τις δυσκολίες του έργου τους, τις μεγάλες προκλήσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν στη μέχρι τώρα πορεία τους, αλλά κυρίως μιλώντας για την ανιδιοτελή αγάπη τους για τον Υμηττό.

Screen Shot 2021 12 05 at 19.57.50 Ένα Εξαιρετικό Mini-Ντοκιμαντέρ Του ΣΠΑΥ Για Τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες Του Υμηττού

Στο βίντεο μιλά και ο επικεφαλής της ΕΟΔΠΗ Σταμάτης Βογιατζόπουλος, ο οποίος μιλά για την μεγάλη πυρκαγιά του 2015: «Ήταν θλιβερό για εμένα να βλέπω να καίγεται το δάσος στο οποίο μεγάλωσα από μικρό παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά on camera ο κ. Βογιατζόπουλος.

Δείτε το εξαιρετικό video του ΣΠΑΥ:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ