Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Διακοπή Των Δρομολογίων Της Δημοτικής Συγκοινωνίας Λόγω Βλάβης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Διακοπή Των Δρομολογίων Της Δημοτικής Συγκοινωνίας Λόγω Βλάβης

UPDATE 14:28: Όπως ενημέρωσε η δημοτική αρχή, τα δρομολόγια θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους καθώς η βλάβη που είχε παρουσιαστεί διορθώθηκε μετά από έλεγχο. Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: «Ενημερώνουμε τους Δημότες και κατοίκους Ηλιούπολης ότι μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν, τέθηκε και πάλι σε λειτουργία το λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας και τα υπόλοιπα δρομολόγια θα εκτελεστούν κανονικά». 

Την προσωρινή διακοπή των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας στην Ηλιούπολη ανακοίνωσε η δημοτική αρχή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «Ενημερώνουμε τους Δημότες και κατοίκους ότι προσωρινά λόγω έκτακτης βλάβης του λεωφορείου δε θα διεξάγονται τα προγραμματισμένα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Θα προκύψει νεότερη ανακοίνωση για τη διόρθωση της βλάβης αμέσως μόλις υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα».

Πριν 1 μήνα, η δημοτική αρχή είχε ανακοινώσει την επανέναρξη λειτουργίας της γραμμής 1 της δημοτικής συγκοινωνίας (Αγία Μαρίνα), η οποία βρισκόταν σε υπολειτουργία για πολλούς μήνες, καθώς λειτουργούσε μόνο η γραμμή 2 που εξυπηρετούσε τους πολίτες του κέντρου της πόλης.

Ακολουθήστε το ilioupolinews.gr στο Viber για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλα τα σημαντικά νέα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Ηλιούπολη: Διακοπή Των Δρομολογίων Της Δημοτικής Συγκοινωνίας Λόγω Βλάβης
  1. Ο/Η epitr_spir λέει:

    O νέος δήμαρχος είχε κάνει αντιπολιτευτική σημαία του την ανυπαρξία δημοτικής συγκοινωνίας. Τώρα τι έγινε? Έπεσε από το συννεφάκι του? Δεν ήξερε ή μας κορόιδευε?

  2. Ο/Η FarosF λέει:

    Τι εγινε ρε παιδια? Εσεις δεν κατηγορουσατε τη δημαρχεια Χατζηδακη? Τωρα τι εγινε? Ερε δουλεμα που θα φανε καποιοι. Αλλα ας ψηφιζαν. Τωρα ειναι αργα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ