Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Αιχμές Παπαδάτου Για Τη Σύνθεση Της Νέας Δημοτικής Επιτροπής

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Αιχμές Παπαδάτου Για Τη Σύνθεση Της Νέας Δημοτικής Επιτροπής

Αιχμές σχετικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών της δημοτικής επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης άφησε ο δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Παπαδάτος με ανακοίνωσή του.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «παρατάξεις με πραγματική δυσανεξία στον πλουραλισμό και ωφελιμιστική διάθεση» καυτηριάζοντας τη μη-εκλογή του ίδιου ως αναπληρωματικό μέλος. Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης (6 στο σύνολό τους) δικαιούνταν 3 θέσεις στη δημοτική επιτροπή, με τον κ. Παπαδάτο να προτείνει την αναλογική κάλυψη των θέσεων ανάλογα με τη σειρά εκλογής των παρατάξεων, με τον ίδιο να διεκδικεί τη θέση του 2ου αναπληρωματικού. Ωστόσο, η μυστική ψηφοφορία άφησε «εκτός» τόσο τον ίδιο όσο και τον κ. Ευσταθίου.

«Συγκεκριμένες παρατάξεις με πραγματική δυσανεξία, απ’ ό,τι φαίνεται, στον πλουραλισμό και με εντελώς ωφελιμιστική διάθεση αποφάσισαν να μας αποκλείσουν ακόμα και από αυτό το μικρό ρόλο που θεσμικά μας αναλογούσε. Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, αλλεπάλληλες μεθοδεύσεις και εν τέλει εκφυλισμός των θεσμών για λόγους ανούσιου πολιτικού ανταγωνισμού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ