Facebook Pixel

Τοπικα

Hλιούπολη: Αυξάνονται Οι Καταγγελίες Πολιτών Για Την Κατάσταση Της Καθαριότητας Στην Πόλη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Hλιούπολη: Αυξάνονται Οι Καταγγελίες Πολιτών Για Την Κατάσταση Της Καθαριότητας Στην Πόλη

Εκθετικά έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες οι αναρτήσεις των κατοίκων της Ηλιούπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την κατάσταση της καθαριότητας στην πόλη.

Αν και το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμάτων λειτουργεί κανονικά, εντοπίζεται αύξηση στα φαινόμενα εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων και κλαδεμάτων σε διάφορα σημεία της πόλης, με αρκετούς κατοίκους να απευθύνονται στην υπηρεσία καθαριότητας, χωρίς ωστόσο να βρίσκουν ανταπόκριση.

Προβλήματα εντοπίζονται τόσο στην περιοχή της κάτω Ηλιούπολης, αλλά και στην Αγία Μαρίνα, με αναγνώστες να καταγγέλλουν στο ilioupolinews.gr πως παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τα κλαδέματα και τα σκουπίδια παραμένουν σε συγκεκριμένα σημεία για σχεδόν ένα μήνα.

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Hλιούπολη: Αυξάνονται Οι Καταγγελίες Πολιτών Για Την Κατάσταση Της Καθαριότητας Στην Πόλη
  1. Ο/Η JPap λέει:

    Ο νέος δήμαρχος έχει πολλή δουλειά να κάνει για να αντιστρέψει τη ζημιά του προηγούμενου. Η καθαριότητα δε, πρέπει να φτάνει ως τις άκρες του δήμου, όχι γυρω γυρω από το Δημαρχείο. Η Αγια Μαύρα ως το φυλάκιο και η Αγια Μαρίνα, είναι εστίες μόλυνσης και σημεία χαμηλής ποιότητας ζωής εδώ και χρόνια. Έχουμε κάνει ζήτημα στον προηγούμενο δήμαρχο χωρίς ποτέ να αλλάξει κάτι. Για να δούμε τώρα…

  2. Ο/Η Πάνος λέει:

    Μέγα λάθος τον συμπολιτών που χρίζει μέχρι και πρόστιμου μου από τη δημοτική αρχή να εναποθέτουν τα σκουπίδια μπάζα κλαδιά όπου βρούνε.
    Αλλά και τεράστια ανικανότητα τις κάθε δημοτικής αρχής να λύση το πρόβλημα κρύβοντας κάτω από το χαλί ζητώντας τη συνδρομή μηχανημάτων από όμορους Δήμους για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ