Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Γονείς & Εκπαιδευτικοί «Αδειάζουν» Τον Σεφτελή: «Δεν Υπήρξε Δολιοφθορά Στη Θέρμανση Των Σχολείων»

Έωλοι οι ισχυρισμοί του αντιδημάρχου και της προέδρου της σχολικής επιτροπής για δολιοφθορά στο σύστημα θέρμανσης των σχολείων.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γονείς & Εκπαιδευτικοί «Αδειάζουν» Τον Σεφτελή: «Δεν Υπήρξε Δολιοφθορά Στη Θέρμανση Των Σχολείων»

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Ηλιούπολης για δολιοφθορά στο σύστημα θέρμανσης του 8ου και του 17ου δημοτικού Ηλιούπολης εξέδωσαν οι σύλλογοι γονέων και διδασκόντων.

Ο κ. Σεφτελής, απαντώντας πριν μία εβδομάδα στο δημοσίευμα του ilioupolinews.gr για έλλειψη θέρμανσης στα  σχολεία εν μέσω παγετού, έκανε λόγο για “ανθρώπινη παρέμβαση στο σύστημα θέρμανσης”, αφήνοντας υπόνοιες για δολιοφθορά, άποψη που υποστήριξε και η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου κ. Μαρία Αγγελή.

Γονείς και εκπαιδευτικοί των δύο σχολείων με ανακοίνωση τους διαψεύδουν τον κ. Σεφτελή, αναφέροντας πως “από εμάς δεν διαπιστώθηκε καμία κακοπροαίρετη παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα”, ενώ καλούν σε συζήτηση και όχι σε αυθαίρετα συμπεράσματα για την επίλυση των προβλημάτων του σχολείου.

82179023 1062039020809715 3639385613947371520 o Γονείς & Εκπαιδευτικοί «Αδειάζουν» Τον Σεφτελή: «Δεν Υπήρξε Δολιοφθορά Στη Θέρμανση Των Σχολείων»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ