Facebook Pixel

Δημοτικα

Γενικός Γραμματέας Στον Δήμο Λευκάδας Ο Ηλιουπολίτης Αιρετός Σταύρος Γεωργάκης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Γενικός Γραμματέας Στον Δήμο Λευκάδας Ο Ηλιουπολίτης Αιρετός Σταύρος Γεωργάκης

Τη θέση του γενικού γραμματέα στον Δήμο Λευκάδας ανέλαβε ο έμπειρος Ηλιουπολίτης αυτοδιοικητικός κ. Σταύρος Γεωργάκης.

Ο κ. Γεωργάκης είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης με την παράταξη «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη» και κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης. Στο παρελθόν έχει διατελέσει αντιδήμαρχος και έχει πλούσια αυτοδιοικητική δράση και εμπειρία.

Ο Σταύρος Γεωργάκης γεννήθηκε στη Λευκάδα και από το 1972 κατοικεί στην Ηλιούπολη. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων από τη σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Είναι δημιουργός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ραδιοφωνικού σταθμού Galaxy 92 FM, ενώ παράλληλα είναι μέλος ΔΣ στο ΕΒΕΑ, έχοντας την ευθύνη του ΓΕΜΗ και του τομέα νεανικής επιχειρηματικότητας. Τέλος, ειναι επισκέπτης καθηγητής οικονομικών, marketing & MME στο BCA (Οικονομικό Κολέγιο Αθηνών).

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ