Facebook Pixel

Το Σχολιο ΤηΣ ΗμεραΣ

Ο Βαγγέλης Γαλάνης Μεταμορφώνει Τον ΓΣ Ηλιούπολης

Από της σημαντικότερες αποφάσεις της νέας διοίκησης της ομάδας ήταν η πρόσληψη του Βαγγέλη Γαλάνη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Ο Βαγγέλης Γαλάνης Μεταμορφώνει Τον ΓΣ Ηλιούπολης

Έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε που ο ΓΣ Ηλιούπολης έπαιξε ποδόσφαιρο στα «σαλόνια» της Β´Εθνικής Κατηγορίας (σημερινής Football League). Από το 2011, όποτε και γράφτηκε η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας, ο ΓΣΗ κινούνταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, χωρίς να έχει πετύχει κάποια σημαντική διάκριση.

Το καλοκαίρι του 2018 φαίνεται πως μπήκαν τα θεμέλια για να αλλάξει αυτή η κατάσταση οριστικά. Παρά την αποχώρηση Καρύδη από το τιμόνι της ομάδας, δεν χάθηκε η πίστη για ανατροπη. Καταστηματάρχες της πόλης, απλοί πολίτες- ακόμα και ομογενείς στις ΗΠΑ, στήριξαν το νέο ξεκίνημα της Ηλιούπολης.

Από της σημαντικότερες αποφάσεις της νέας διοίκησης της ομάδας ήταν η πρόσληψη του Βαγγέλη Γαλάνη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Στις 3 φορές που το ilioupolinews έχει βρεθεί στο γήπεδο, η Ηλιούπολη βγάζει μια άλλη αίσθηση στο χορτάρι. Παίζει σοβαρό και οργανωμένο ποδόσφαιρο, κάνοντας ευκαιρίες και με τους νεαρούς παίκτες να δείχνουν όρεξη για πολύ μεγάλα πράγματα. Όλες οι μεταγραφικές επιλογές αλλά και οι νίκες χρεώνονται στον Γαλάνη. Είναι ο άνθρωπος που έχει αλλάξει άρδην την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και την έχει προικίσει με πείσμα, πειθαρχία και φυσικά με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που υπόσχονται πολλά.

Φυσικά, όλα αυτά είναι αποτέλεσμα και της πολύ καλής δουλειάς σε επίπεδο διοίκησης. Τα ηνία της ομάδας βρίσκονται στα χέρια ανθρώπων που την αγαπάνε ανιδιοτελώς.

Ο Γαλάνης, κάθε Κυριακή που περνά, βάζει τα θεμέλια μιας Ηλιούπολης που φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει ξανά. Οφείλουμε να τον στηρίξουμε.

Κάθε Κυριακή, όλοι στο γήπεδο!

ΥΓ: Η ομορφότερη εικόνα του χθεσινού παιχνιδιού δεν ήταν κανένα από τα 5 γκολ της ομάδας μας. Ήταν η συνέντευξη τύπου. Πίσω από τον Γαλάνη φαίνονταν οι υποστηρικτές της ομάδας. Χάσαμε το μέτρημα. Τοπικές επιχειρήσεις, που -ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς- στηρίζουν την ομάδα της πόλης μας. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ