Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην επίσημη έναρξη λειτουργίας του ανανεωμένου θερινού δημοτικού κινηματογράφου «Μελίνα Μερκούρη» στην Ηλιούπολη.

Οι Ηλιουπολίτες έσπευσαν να θαυμάσουν τον νέο, ανανεωμένο χώρο και να απολαύσουν το αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη, σχολιάζοντας θετικά τις αλλαγές που έγιναν στο θερινό σινεμά του Δήμου. Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος καλωσόρισε τους Ηλιουπολίτες, δίνοντας τα εύσημα στον ΠΑΟΔΗΛ και το προσωπικό του Δήμου για την «μεταμόρφωση» του θερινού σινεμά, καλώντας τους Ηλιουπολίτες να απολαύσουν τις ταινίες που θα προβάλλονται καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

gennimata final Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγή κ. Φώφη Γεννηματά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου, Θεανώ Φωτίου και Γιάννης Μπαλάφας, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, ο Δήμαρχος Νέου Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Βλάχος, και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Θανάσης Μπίρλης.

Από τους αιρετούς της πόλης το παρόν έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Κώστας Σεφτελής, Σταύρος Γεωργάκης, Γιάννης Αντζινάς, Αποστόλης Στασινόπουλος και Γιάννης Πούλος, ο πρόεδρος του ΔΣ Παναγιώτης Βιδάλης, Ο γενικός γραμματέας του Δήμου Χρήστος Σωτηρόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», Τάσος Ευσταθίου, π επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξάνδρα Καραχάλιου, Μιχάλης Κουρής, Δημήτρης Ταμβάκος, Ιωάννα Σκλαβενίτη, Χριστίνα Σερέτη και Μαρία Αγγελή.

melina 01 Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)
Από αριστερά: Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Ηλιούπολης Χρήστος Σωτηρόπουλος.
melina 02 Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)
Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της “Νewstep διαφημιστική” Βασίλης Καλογεράκης με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης Θανάση Μπίρλη.
melina 03 Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)
Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου (στο κέντρο) με τους δημοτικούς συμβούλους Μιχάλη Κουρή (δεξιά) και Δημήτρη Ταμβάκο (αριστερά).
melina 04 Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)
Ο Μανώλης Όθωνας Διευθυντής του πολιτικου γραφείου της κ. Γεννηματά, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θανάσης Μπίρλης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και ο αντιδήμαρχος Κώστας Σεφτελής.
melina 05 Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλλία Χρηστίδου με τον αντιδήμαρχο Αποστόλη Στασινόπουλο
melina 07 Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)
Από αριστερά: Ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, ο Δήμαρχος Βριλλησίων Ξένος Μανιατογιάννης, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Βλάχος και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηγιάννης.
melina 06 Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)
Από αριστερά: Ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου.
melina 08 Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)
Τα αδέρφια Γεωργάκη και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κώστας Σεφτελής.
melina 09 Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)
O Δήμαρχος Ηλιούπολης μαζί με τους Δημάρχους Καισαριανής Χρήστο Βοσκόπουλο και Βριλήσσιων Ξένο Μανιατογιάννη.
melina 10 Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)
Η δημοτική σύμβουλος Άντα Καραχάλιου.
01 Ηλιούπολη: Εγκαίνια & Πρεμιέρα Για Τον Ανακαινισμένο Δημοτικό Κινηματογράφο (ΦΩΤΟ)
Απο αριστερά: Ο αντιδήμαρχος οικονομικών Αποστόλης Στασινόπουλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, η συντονίστρια της Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης Κατερίνα Λουκάκη και η βουλευτής Θεανώ Φωτίου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ