Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Μπήκαμε Στο Ανακαινισμένο «Σινέ Μελίνα Μερκούρη» Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Αποκλειστικές φωτογραφίες και βιντεο απο το ilioupolinews.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μπήκαμε Στο Ανακαινισμένο «Σινέ Μελίνα Μερκούρη» Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Πλήρως ανανεωμένος είναι ο νέος δημοτικός κινηματογράφος της Ηλιούπολης με τη δημοτική αρχή να προβαίνει σε ολική ανακαίνιση των χώρων και τη βελτίωση των υποδομών του.

Την Πέμπτη 10/6, μια ημέρα πριν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Cinema «Μελίνα Μερκούρη» το ilioupolinews μπήκε στις εγκατατάσεις και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες καθώς και δηλώσεις από τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ Θέμη Γιαννόπουλο.

cine merkoyri 02 Μπήκαμε Στο Ανακαινισμένο «Σινέ Μελίνα Μερκούρη» Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ + VIDEO)
Πανοραμική άποψη του ανακαινισμένου δημοτικού κινηματογράφου.

«Το Ανακαινίσαμε Με Δικές Μας Δυνάμεις»

Όπως εξηγεί ο κ. Γιαννόπουλος, η αναμόρφωση του κινηματογράφου έγινε με ίδιους πόρους του Δήμου και με βάση τα σχέδια και την εργασία των δημοτικών υπηρεσιών. Το κόστος κυμάνθηκε χαμηλά, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό: Αλλάχτηκε η ταμπέλα, το φουαγιέ ανανεώθηκε 100%, ενώ τα παλιά καθίσματα αντικαταστάθηκαν με νέα. Στη θέση του χαλικιού που βρισκόταν στο έδαφος, σήμερα βρίσκεται ένας συνθετικός χλοοτάπητας υψηλής ποιότητας, ενώ έχουν προστεθεί πινελιές καλλωπισμού, με τοποθέτηση νέων φυτών σε όλο τον χώρο.

cine merkoyri 06 Μπήκαμε Στο Ανακαινισμένο «Σινέ Μελίνα Μερκούρη» Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ + VIDEO)
Ο χλοοτάπητας αντικατέστησε τα χαλίκια, δίνοντας μια ανάσα δροσιάς.

Υψηλής Ποιότητας Ταινίες

Παρά την δύσκολη χρονιά που διανύσαμε, ο πολιτιστικός οργανισμός του Δήμου και τα στελέχη του, κατάφεραν να εξασφαλίσουν «οσκαρικές» ταινίες υψηλού επιπέδου από μεγάλες εταιρείες παραγωγής, προκειμένου οι δημότες να απολαύσουν σε χαμηλές τιμές επιλογές από μια σύγχρονη ταινιοθήκη. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι στα 6 ευρώ για όλους τους πολίτες, πλην των συνταξιούχων που θα πληρώνουν αντίτιμο μόλις 3 ευρώ.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών, εδώ.

cine merkoyri 04 Μπήκαμε Στο Ανακαινισμένο «Σινέ Μελίνα Μερκούρη» Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ + VIDEO)
Η φωτογραφία της Μελίνας Μερκούρη δεσπόζει στο φουαγιέ.

Η αναβάθμιση του δημοτικού κινηματογράφου ήταν προσωπικό στοίχημα του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, ο οποίος ήθελε να προσφέρει υψηλής ποιότητας παροχές στους δημότες. Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στον δημοτικό κινηματογράφο, επιβλέποντας τις εργασίες και χαιρετώντας τους περαστικούς, οι οποίοι έμειναν ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα.

cine merkoyri 03 Μπήκαμε Στο Ανακαινισμένο «Σινέ Μελίνα Μερκούρη» Στην Ηλιούπολη (ΦΩΤΟ + VIDEO)
Aπό αριστερά: Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ Θέμης Γιαννόπουλος, ο Δήμος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης και ο ιδιοκτήτης της διαφημιστικής εταιρείας Newstep Βασίλης Καλογεράκης.


Η πρεμιέρα του νέου Cine «Μελίνα Μερκούρη» είναι σήμερα, Παρασκευή 11/6/2021 με ένα εκτενές αφιέρωμα στον Μιχάλη Κακογιάννη, ενώ αναμένεται να παρευρεθούν βουλευτές, υπουργοί και πρόεδροι κομμάτων της αντιπολίτευσης.

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ