Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ευαγγέλου: «Να Πληρώσουν Οι Υπεύθυνοι Τις Ζημιές Στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης – Σεβασμός Στα Χρήματα Των Δημοτών»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ευαγγέλου: «Να Πληρώσουν Οι Υπεύθυνοι Τις Ζημιές Στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης – Σεβασμός Στα Χρήματα Των Δημοτών»

Την εφαρμογή του νόμου ζητά με ανακοίνωση της η παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» του Δημήτρη Ευαγγέλου, αναφέροντας πως για τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της κατάληψης στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης πρέπει να πληρώσουν αυτοί που τις προκάλεσαν.

«Η παράταξή μας απαιτεί το αυτονόητο: Να υπάρξει σεβασμός στον κόπο και τα χρήματα των δημοτών, να βρεθούν οι ένοχοι και να πληρώσουν το κόστος των ζημιών του σχολείου, είτε είναι ανήλικοι είτε ενήλικοι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και προσθέτει: «Είμαστε σίγουροι πως το αίτημα μας για την τιμωρία των ενόχων βρίσκει σύμφωνη τη συντριπτική πλειονότητα των Ηλιουπολιτών και Ηλιουπολιτισσών».

Ο κ. Ευαγγέλου καταδικάζει τους βανδαλισμούς τονίζοντας πως «οι πράξεις αυτές αποτελούν επίθεση όχι μόνον κατά των κτιρίων και του εξοπλισμού μας, αλλά και κατά της εκπαιδευτικής μας κοινότητας συνολικά», ενώ προσθέτει πως «τα σχολεία είναι χώρος που πρέπει να συνδέεται με τη δημιουργία και όχι με την καταστροφή».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ευαγγέλου: «Να Πληρώσουν Οι Υπεύθυνοι Τις Ζημιές Στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης – Σεβασμός Στα Χρήματα Των Δημοτών»
  1. Ο/Η τελαμών λέει:

    Ταυτοποίηση αυτών που βανδάλισαν το χώρο. Να σχηματιστεί δικογραφία σε αυτούς και τους γονείς τους και να βεβαιωθούν οι ζημιές στο ΑΦΜ τους. Και μη διανοηθεί κανένας να επισκευάσει τις ζημιές με έξοδα του Δήμου ή του Δημοσίου. Ανοχή τέλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ