Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ευαγγέλου: «Δυνατά Βιογραφικά, Τεχνογνωσία & Ήθος Τα Συστατικά Για Να Αλλάξουμε Την Ηλιούπολη» (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ευαγγέλου: «Δυνατά Βιογραφικά, Τεχνογνωσία & Ήθος Τα Συστατικά Για Να Αλλάξουμε Την Ηλιούπολη» (VIDEO)

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για την υποψηφιότητα του στον Δήμο Ηλιούπολης παραχώρησε ο Δημήτρης Ευαγγέλου στον τηλεοπτικό σταθμό «On Camera», στην εκπομπή «Αντικριστά» με τη δημοσιογράφο Φωτεινη Νασσου.

Ο κ. Ευαγγέλου μίλησε για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, αναφέροντας ως 3 σημαντικότερα το κυκλοφοριακό, τον κακό οδοφωτισμό και την κατάσταση των σχολείων. Απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου σχετικά με την υποψηφιότητα του, ο κ. Ευαγγέλου ανέφερε πως πρωταρχικός στόχος για εκείνον είναι να χτίσει μια ομάδα με «δυνατά βιογραφικά», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τονίζοντας πως ορισμένες λειτουργίες του Δήμου χρειάζονται τεχνοκρατική γνώση για τη διαχείρισή τους.

«Δεν Είμαι Eπαγγελματίας Πολιτικός & Δεν Κάνω Ρουσφέτια»

Σε ερώτηση της κ. Νάσσου για την επαγγελματική του πορεία και για την ενασχοληση του με την πολιτική, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης με την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» αναφέρθηκε στην μεγάλη του επαγγελματική πείρα στον ιδιωτικό τομέα και σε διάφορες επιχειρήσεις, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και πως «δεν πρόκειται να κάνει ρουσφέτια», όπως χαρακτηστικά ανέφερε.

Στο τέλος της συνέντευξης, η δημοσιογράφος ζήτησε από τον υποψήφιο δημαρχο να απευθυνθεί προς τους πολίτες και να αναφέρει τους λόγους για να τον ψηφίσουν με τον κ. Ευαγγέλου να απαντά λακωνικά: «Γιατί σε 5 χρόνια η Ηλιούπολη θα είναι μια διαφορετική πόλη».

Δείτε ένα σύντομο απόσπασμα εδώ:

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη, εδώ:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ