Διαμαρτυρία Στην ΕΤΑΔ Για Τη Δημόσια Περιουσία Της Ηλιούπολης – Βολές Κατά Βαλασόπουλου Για Κωλυσιεργία

Πηγή Φωτογραφίας: Ενεργός Πολίτης Ηλιούπολης - Άγγελος Κάνδηλας

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) θα πραγματοποίησει αύριο 17/1/2019 ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης «Άγγελος Σικελιανός».

Τα μέλη του συλλόγου, σε ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για μια κίνηση που συμπορεύεται με την απόφαση της γενικής συνέλευσης του συλλόγου για την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας του δήμου Ηλιούπολης, ενώ αφήνουν αιχμές για κωλυσιεργία έναντι του Δημάρχου της πόλης Βασίλη Βαλασόπουλου, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση η Δημοτική αρχή καθυστερεί να προσδιορίσει σχετική συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Τερζάκη, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για να λύσει όλες τις απορίες αιρετών και δημοτών.

Υπενθυμίζεται πως αρκετά δημοτικά φιλέτα της Ηλιούπολης έχουν περάσει προς αξιοποίηση στην ΕΤΑΔ, η οποία είναι θυγατρική εταιρεία του λεγόμενου «Υπερταμείου». Mπορείτε να διαβάσετε σχετικά, εδώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Στη συνέχεια 1) της απόφασης της Γ.Σ. να ταχθούμε υπέρ της περιφρούρησης και αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, 2)της παράστασή μας κατά τη 13/12/2018 στην ΕΤΑΔ μαζί με άλλους φορείς, συναντηθήκαμε μας με το διευθύνοντα σύμβουλο κ. Τερζάκη, ο οποίος δήλωσε ότι διατίθεται να παραστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να συζητηθούν χρήσεις οικοπέδων. 
Επειδή η Δημοτική αρχή καθυστερεί να προσδιορίσει σχετική συνάντηση, μετά από κάλεσμα της Λαικής Επιτροπής Ηλιούπολης και απόφαση του Δ.Σ του Συλλόγου μας της 15/1/2019 αποφασίσαμε να κάνουμε εκ νέου παράσταση στην ΕΤΑΔ – Υπερταμείο (Βουλής 7), την Πέμπτη 17/1/2019 και ώρα 3.00 μ.μ., μαζί με άλλους φορείς απαιτώντας την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας της πόλης μας, στο σύνολό της, για το λαό της Ηλιούπολης, ενάντια σε κάθε εμπορευματοποίηση που ενέχει η υπαγωγή της στο ΕΤΑΔ-Υπερταμείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ