Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έρχονται Μέτρα Ελάφρυνσης Για Τις Επιχειρήσεις Στην Ηλιούπολη

Τηλεδιάσκεψη μετάξύ Εμπορικού Συλλόγου και Δημάρχου τις επόμενες ημέρες.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έρχονται Μέτρα Ελάφρυνσης Για Τις Επιχειρήσεις Στην Ηλιούπολη

Μέτρα ελάφρυνσης για τις τοπικές επιχειρήσεις της Ηλιούπολης θα βρίσκονται στην ατζέντα της συζήτησης που θα πραγματοποιήσουν μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης με τον Δήμαρχο την τρέχουσα εβδομάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης, εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Δημάρχου και μελών του συλλόγου, προκειμένου να διερευνυθούν και να συζητηθούν από κοινού μέτρα που θα ενισχύσουν τα τοπικά καταστήματα και την αγορά της πόλης μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Μεταξύ των δράσεων-μέτρων που θα συζητηθούν, είναι η ενδεχόμενη αναστολή του τέλους τραπεζοκαθισμάτων, η πιθανή μείωση των δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις, καθώ και το ενδεχόμενο πεζοδρομήσεων κεντρικών δρόμων για ορισμένες ώρες, προκειμένου τα καταστήματα εστίασης να επεκτείνουν τα τραπεζοκαθίσματά τους.

Tην συγκεκριμένη συζήτηση είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος της πόλης και στο δημοτικό συμβούλιο, μετά από σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Θανάση Αθανασίου.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ