Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Προσωρινή Αναστολή Τέλους Τραπεζοκαθισμάτων Ζητά Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Προσωρινή Αναστολή Τέλους Τραπεζοκαθισμάτων Ζητά Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης

Παρέμβαση για την προσωρινή αναστολή του φόρου τραπεζοκαθισμάτων από τους επαγγελματίες της εστίασης προς τον Δήμο, πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, με επιστολή του προς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Θανάσης Μπίρλης ζητά την προσωρινή αναστολή του ειδικού τέλους, λόγω της κυβερνητικής απόφασης για κλείσιμο όλων των χώρων εστίασης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όπως γνωρίζετε η έκτακτη κατάσταση που αντιµετωπίζουµε όλοι µας, µεταξύ των οποίων και οι επιχειρήσεις της πόλης, απαιτεί την έµπρακτη συνδροµή στήριξης και του Δήµου Ηλιούπολης», συμπληρώνοντας πως «θεωρούµε δίκαιο το αίτηµα των επιχειρήσεων της πόλης µας, το οποίο σας µεταφέρουµε, για αναστολή πληρωµής του τέλους χρήσης χώρου για τα τραπεζοκαθίσµατα».

Αφορμή για τη συγκεκριμένη δράση φαίνεται πως υπήρξε η δημόσια παρέμβαση και προτροπή του πρώην αντιδημάρχου οικονομικών κ. Αγγελου Δημητρόπουλου, ο οποίος πρότεινε τον συγκεκριμένο μέτρο μετά την κυβερνητική ανακοίνωση για το κλείσιμο των χώρων εστίασης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ