Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έρχεται Ο Θεσμός Του «ΜyKΕΠLive» Στην Ηλιούπολη – Εξυπηρέτηση Πολιτών Με Τηλεδιάσκεψη

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έρχεται Ο Θεσμός Του «ΜyKΕΠLive» Στην Ηλιούπολη – Εξυπηρέτηση Πολιτών Με Τηλεδιάσκεψη

Πρόσω ολοταχώς για ένταξη στο πρόγραμμα «ΜyKEΠLive» για τον Δήμο Ηλιούπολης, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες ταχύτερα και αποτελεσματικότερα.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους πολίτες να εξυπηρετούνται από υπαλλήλους του ΚΕΠ μέσω τηλεδιάσκεψης, ώστε να αποφευχθεί η φυσική παρουσία στους γκισέδες. Ήδη πάνω από 40 Δήμοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και η Ηλιούπολη είναι στο 3ο κύμα των Δήμων που θα ενεργοποιήσουν την υπηρεσία στα ΚΕΠ τους.

Το ζήτημα του προγράμματος «MyKEΠLive» είχε προκαλέσει αντιπαράθεση στο δημοτικό συμβούλιο, με τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Θανάση Αθανασίου να εγκαλεί τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για την απουσία του θεσμού από την πόλη, με τον κ. Στασινόπουλο ωστόσο να «τον βάζει στη θέση του» δημόσια, κατηγορώντας τον για ελλιπή ενημέρωση για τα θέματα της πόλης, και απαντώντας του πως ο Δήμος εδώ και καιρό «τρέχει» τη διαδικασία ένταξης στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ