Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Eνεργοποιείται Ο «Έκτακτος Δημοτικός Μηχανισμός» Λόγω Lockdown Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Eνεργοποιείται Ο «Έκτακτος Δημοτικός Μηχανισμός» Λόγω Lockdown Στην Ηλιούπολη

Την επαναλειτουργία του έκτακτου δημοτικού μηχανισμού ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Πρόκειται για έναν μηχανισμό που παρέχει βοήθεια και διευκολύνσεις σε συνδημότες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν μπορούν να μετακινηθούν λόγω του lockdown, έχοντας μάλιστα αποδώσει πολύ καλά στην προηγούμενη καραντίνα.

Για όσο διαρκεί το «lockdown» ο Δήμος Ηλιούπολης θα εξυπηρετεί στο σπίτι τους συμπολίτες που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν και χρειάζονται βοήθεια με:
  •  Παράδοση στο σπίτι ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα από το super market ή φάρμακα), με προσυνεννόηση και παραγγελία.
  • Παράδοση στο σπίτι δωρεάν ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου και του κοινωνικού φαρμακείου.
  • Παραλαβή αιτήσεων διεκπεραίωσης αιτημάτων, επικύρωση γνήσιου υπογραφής, παράδοση πιστοποιητικών που εκδίδονται μέσω ΚΕΠ κλπ.
  • Υποστήριξη από τους ψυχολόγους του Δήμου.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος στην ανακοίνωση του, «η πολύτιμη πείρα που αποκτήθηκε κατά τη συνεργασία των Κοινωνικών Υπηρεσιών με τη «βοήθεια στο Σπίτι» και τους συμπολίτες εθελοντές, αποτελεί ισχυρό εφόδιο για τις συνθήκες του νέου «lockdown».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τις εργάσιμες ημέρες στα τηλέφωνα 2109970013, -051, -009, και -055 από τις 08:00 έως τις 20:00 ή στείλτε e-mail στο ilioupoli.covid19@ilioupoli.gr.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ