Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εργατικό Ατύχημα Για Καθαρίστρια Στο Δήμο Ηλιούπολης – Τι Απαντούν Οι Αρμόδιοι

Νέο περιστατικό εργατικού ατυχήματος στον Δήμο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Εργατικό Ατύχημα Για Καθαρίστρια Στο Δήμο Ηλιούπολης – Τι Απαντούν Οι Αρμόδιοι

Ένα εργατικό ατύχημα στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης 10/9.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία εργαζόμενη στον τομέα της καθαριότητας έσκισε το χέρι της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και έγιναν ράμματα.

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία του πρώην αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου Στάθη Ψυρρόπουλου, ο οποίος σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook άφησε αιχμές κατά των υπευθύνων και εξέφρασε ερωτήματα σχετικά με την τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

Τι Απαντούν Οι Αρμόδιοι

Με ανακοίνωση του, ο Δήμος Ηλιούπολης δίνει εξηγήσεις για το περιστατικό, ανακοινώνοντας πως το περιστατικό θα διερευνηθεί άμεσα και θα υπάρξει μεγαλύτερη μέριμνα για την ασφάλεια των Εργαζομένων. Δεν παραλείπει ωστόσο να πετάξει το μπαλάκι στην προηγούμενη δημοτική αρχή για περιστατικό εργατικού ατυχήματος που διεξήχθη τον Μάιο του 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

Μέχρι στιγμής το σωματείο εργαζομένων τηρεί σιγήν ιχθύος για το περιστατικό,  γεγονός που γεννά ερωτηματικά καθώς σε παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν η αντίδραση του σωματείου ήταν αστραπιαία, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση της πτώσης της γερανογέφυρας στο γκαράζ του Δήμου.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εργατικό Ατύχημα Για Καθαρίστρια Στο Δήμο Ηλιούπολης – Τι Απαντούν Οι Αρμόδιοι
  1. Ο/Η ΕΝΕΡΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ λέει:

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ , ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ , Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ , ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΟΛΕΓΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ?
    Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ , ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ? ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ , ΑΦΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ.
    ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΥΤΗ , ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΠΟΥΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΤΥΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΑ ΜΕ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΙΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ