Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έρχονται Βελτιώσεις Προσβασιμότητας Για ΑμεΑ Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Έρχονται Βελτιώσεις Προσβασιμότητας Για ΑμεΑ Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Της Ηλιούπολης

Μία πλήρη αναμόρφωση του δημοτικού κολυμβητηρίου σχεδιάζουν να υλοποιήσουν οι Δημοτικές Αρχές της Ηλιούπολης με βαρύτητα να δίνουν στην καλύτερη διευκόλυνση των ατόμων με αναπηρία τόσο εντός των εγκαταστάσεων του κολυμβητηρίου όσο και εκτός από αυτού.

Συγκεκριμένα μια δέσμη προτάσεων κατατέθηκε από τους αρμόδιους αντιδημάρχους Σταύρο Γεωργάκη και Κώστα Σεφτελή, οι οποίοι σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Γ. Χατζηδάκη κατάφεραν να αποσπάσουν χρηματοδότησης από το πρόγραμμα Τρίτση για να βελτιώσουν την προσβασιμότητα στις αθλητικές δομές του Δήμου.

Πιο αναλυτικά πρόκειται να γίνουν οι εξής εργασίες:

  • Προμήθεια ενός έτοιμου προς χρήση αναβατορίου κολυμβητήριου για την εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α με ηλεκτρικό μηχανισμό ανυψωτικής ικανότητας τουλάχιστον 135 kg.
  • Προμήθεια ενός πλήρως τοποθετημένου και έτοιμου προς χρήση ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και ελέγχου των χώρων στάθμευσης για την εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α. και λοιπών επισκεπτών, με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας με την αποφυγή της άσκοπης κυκλοφορίας των οχημάτων στο κολυμβητήριο και την καλύτερη διαχείριση των χώρων στάθμευσης με ενημέρωση των οδηγών για διευκόλυνσή τους.
  • Προμήθεια οκτώ πλήρως τοποθετημένων και έτοιμων προς χρήση βατήρων κολυμβητηρίου για την εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ