Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αραμπατζής: «Η Διοίκηση Απαξιώνει Τη Δημόσια Διαβούλευση Στην Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Αραμπατζής: «Η Διοίκηση Απαξιώνει Τη Δημόσια Διαβούλευση Στην Ηλιούπολη»

Πυρά προς τη δημοτική αρχή εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος Γαβριήλ Αραμπατζής, χαρακτηρίζοντας «απαξιωτική» την απουσία αιρετών της διοίκησης του Δήμου από τη συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη που θέλω” δήλωσε ενοχλημένος από τη στάση της διοίκησης του Δήμου στην πρόσφατη συνεδρίαση της επιτροπής διαβούλευσης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην απουσία του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, «από την συνεδρίαση απουσίαζαν τέσσερις από τους αντιδημάρχους, οι πρόεδροι των νομικών προσώπων και των σχολικών επιτροπών αλλά και ο δήμαρχος Γ. Χατζηδάκης», με κεντρικό θέμα συζήτησης το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου Ηλιούπολης για το 2022.

Μεταξύ άλλων ο κ. Αραμπατζής ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Η έλλειψη εισηγητικής έκθεσης για τα τόσο σοβαρά θέματα Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος, αλλά κυρίως η αδιαφορία της δημοτικής αρχής για μια δημοκρατική, θεσμική διαδικασία, υποτιμούν τον ρόλο της επιτροπής».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ