Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Καραχάλιου: «Καταστηματάρχες Κούρεψαν To Πράσινο Με Δικά Τους Έξοδα – Δεν Μας Τιμά»

Επιστολή προς τον Κώστα Καλούδη.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Καραχάλιου: «Καταστηματάρχες Κούρεψαν To Πράσινο Με Δικά Τους Έξοδα – Δεν Μας Τιμά»

Επιστολή προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο στην Ηλιούπολη έστειλε η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης Αλεξάνδρα Καραχάλιου, με αφορμή την κατάσταση του πρασίνου σε ορισμένα σημεία της πόλης.

Η δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Η πόλη που θέλω», στην επιστολή της αναφέρει πως επιχειρηματίες της πόλης πήραν την κατάσταση στα χέρια τους προκειμένου να καλλωπίσουν το πράσινο της περιοχής που βρισκόταν σε κακή κατάσταση, καθώς η αρμόδια υπηρεσία δεν είχε μεριμνήσει σχετικά.

Πέραν του γεγονότος, η δημοτική σύμβουλος απευθύνει προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με τις εργολαβίες που έχει πληρώσει ο δήμος για το κούρεμα του πρασίνου, ενώ ζητά να υπάρξει άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες και των υπόλοιπων περιοχών της Ηλιούπολης και όχι μόνο του κέντρου της.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

Αγαπητέ αντιδήμαρχε,

Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα και θέλω να σας ενημερώσω, ότι οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι επί της οδού Μαρίνου Αντύπα, που βρίσκονται κοντά στην πλατεία προέβησαν σε μια κίνηση που δεν μας τιμά. Με δικά τους έξοδα κούρεψαν και περιποιήθηκαν το πράσινο, που βρίσκεται μπροστά από τα καταστήματα τους, τόσο για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν την πελατεία τους, όσο και για να παρέχουν ασφάλεια στα παιδιά που παίζουν στο γκαζόν.

Σας θυμίζω ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όταν πήγε το συνεργείο του δήμου ήταν ήδη αργά!!!Εάν περάσετε από το δρόμο της οδού Αναστάσεως θα δείτε ότι η πρασιά παραπέμπει σε ζούγκλα! Επίσης πληροφορήθηκα ότι ερπετό έκανε την εμφάνιση στον πεζοδρόμο της Ηρώς Κωνσταντόπουλου στα Πολυκλαδικά κοντά στα όργρανα γυμναστικής.

Ξέρετε, η Ηλιούπολη δεν περιορίζεται μόνο στην κεντρική πλατεία και στην παιδική χαρά που βρίσκεται κοντά σε αυτήν, αλλά έχει και άλλες περιοχές που τις επισκέπτονται δημότες; Οι περισσότερες νησίδες σε κεντρικές λεωφόρους έχουν πρόβλημα με το πότισμα. Που είναι το συνεργείο του Δήμου μας; γιατί αργεί και δεν μπορεί να ανταποκριθεί Τι γίνεται με την εργολαβία για το πράσινο;

Για την εικόνα της πόλης μας είστε υπεύθυνοι εσείς. Θέλω η πόλη μου να είναι καθαρή, οι πλατείες περιποιημένες, φιλόξενες και ασφαλής, τόσο για τους δημότες, όσο και για τους επισκέπτες, αλλά κυρίως για τα παιδιά.

Μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε αυτό;

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ