Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Επανεξελέγη Πρόεδρος Του ΣΠΑΥ Ο Γιάννης Κωνσταντάτος

« Συνεχίζουμε δυναμικά την Αναγέννηση του Υμηττού μας ».

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Επανεξελέγη Πρόεδρος Του ΣΠΑΥ Ο Γιάννης Κωνσταντάτος

Πανηγυρική νίκη για τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου αφού επανεξελέγη για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην προεδρία του ΣΠΑΥ. Η απόφαση πάρθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΥ την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου.

Στο Δ.Σ. συμμετείχαν όλοι οι Δήμαρχοι οι οποίοι έδωσαν τα εύσημα στον κ. Κωνσταντάτου για τα δύο χρόνια της αδιάκοπης προσπάθειας που έδωσε για την προστασία και την αναγέννηση του Υμηττού. Ο ΣΠΑΥ κατόρθωσε να πρωταγωνιστήσει πανελλαδικά αλλά και να διακριθεί για τις πρωτοβουλίες που πήρε σχετικά με τα οικολογικά θέματα που αφορούν τον Υμηττό, που αποτελεί τον Πράσινο Πνεύμονα της Αττικής.

Χαρακτηριστική της επιτυχίας του ΣΠΑΥ ήταν η δήλωση του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστοου Στυλιανίδη, ο οποίος στο πλαίσιο του SPAY Forum ανέφερε πώς: « ο ΣΠΑΥ είναι πρότυπο για όλη τη χώρα…».

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος ευχαρίστησε όλους τους Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους και των 11 Δήμων, που συμμετέχουν στον Σύνδεσμο του ΣΠΑΥ και που τον εμπιστεύτηκαν για άλλη μία χρονιά, καθώς θεωρεί μεγάλη τιμή την επανεκλογή του αλλά και τα θερμά λόγια που είπαν οι συνάδελφοί του και μέλη του ΣΠΑΥ για τον ίδιο και για το πλούσιο έργο του στην προστασία και αναγέννηση του Υμηττού.

Ο κ. Κωνσταντάτου μεταξύ άλλων ανέφερε στην ομιλία του ότι: « Συνεχίζουμε δυναμικά την Αναγέννηση του Υμηττού μας ως Αυτοδιοίκητικό Κίνημα που εργάζεται συλλογικά, με αγάπη και αλληλεγγύη μεταξύ των Δήμων μας για την Θωράκιση και Προστασία του βουνού μας ».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ