Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δωρεάν Ένα Self Test Για Όλους Στα Φαρμακεία Από 06 έως 11 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Δωρεάν Ένα Self Test Για Όλους Στα Φαρμακεία Από 06 έως 11 Δεκεμβρίου

Δωρεάν ένα self tests δικαιούνται όλοι οι πολίτες της χώρας άνω των δεκαοχτώ ετών που θα πρέπει να το παραλάβουν από τα φαρμακεία στο διάστημα μεταξύ 06 έως 11 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο.

Ένα δωρεάν self test δικαιούνται όλοι οι πολίτες άνω των δεκαοχτώ ετών είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι. Το διάστημα το οποίο οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν το self test είναι έως το Σάββατο 11/12/21 μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την επιστολή του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου δεν επιτρέπεται να λάβουν το self test από τα φαρμακεία τα άτομα τα οποία το προηγούμενο διάστημα μεταξύ 17 έως 27 Νοεμβρίου είχαν παραλάβει δωρεάν ένα self test.

Σημειώνεται ότι στην συσκευασία των ατομικών διαγνωστικών ελέγχων δεν θα περιέχεται φύλλο οδηγιών διεξαγωγής του test, σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, ενώ παράλληλα υπενθυμίζεται ότι εάν υπάρχει θετικό αποτελέσματα rapid test θα πρέπει να εξακριβωθεί και με την διαδικασία PCR.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ