Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ένταση & Υψηλοί Τόνοι Στο Πρώτο Τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης

Διεκόπη η συνεδρίαση για να κατέβουν οι τόνοι.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ένταση & Υψηλοί Τόνοι Στο Πρώτο Τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κατά τη διαδικασία των επίκαιρων ερωτήσεων των δημοτικών συμβούλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Στάθης Ψυρρόπουλος κατά τη διάρκεια της ερώτησης του για το εργατικό ατύχημα που συνέβη πριν λίγες εβδομάδες, εγκάλεσε τον Δήμαρχο ζητώντας του “να μην γελάει” γιατί το θέμα ειναι σοβαρό, ενώ έκανε λόγο και για “μοιραίο ατύχημα”, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντιδραση του Δημάρχου, ο οποίος ζήτησε “σεβασμό”.

Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, όταν κατά την απάντηση του Δημάρχου, ο κ. Ψυρρόπουλος ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού και υπήρξε ένα γαϊτανάκι εγκλήσεων και αντεκλήσεων με τους τόνους να ανεβαίνουν, με τον κ. Ατζινά και τον Δήμαρχο να εγκαλούν την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης για επικοινωνιακό σόου και τον κ. Ψυρρόπουλο να εγκαλεί τον πρόεδρο του ΔΣ για τη διακοπή της παρέμβαση του.

Τελικά, η ένταση κατευνάστηκε με την παρέμβαση του προέδρου του ΔΣ, ο οποίος διέκοψε τη συνεδρίαση για 5 λεπτά.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ