Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εντάσεις Και Αντιδράσεις Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης Για Τις Ανεξαρτητοποίησεις

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εντάσεις Και Αντιδράσεις Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης Για Τις Ανεξαρτητοποίησεις

Εντάσεις προκλήθηκαν μεταξύ των αιρετών στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης, με αφορμή την τοποθέτηση του Θέμη Γιαννόπουλου στην προεδρία του ΠΑΟΔΗΛ.

Η συνεργασία του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου με τη δημοτική αρχή μετά την παραίτηση του από την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» προκάλεσε αιχμηρά σχόλια από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης, τα οποία με τη σειρά τους προκάλεσαν εντάσεις μεταξύ των αντιδήμαρχων και συμβούλων τις αντιπολίτευσης.

Ψυρρόπουλος: «Ξεπληρώνονται γραμμάτια»

Σκληρή ήταν η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Στάθης Ψυρρόπουλος, αφήνοντας υπονοούμενα για ιδιοτελή κίνητρα πίσω από τις ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων και την προσχώρηση τους στη διοίκηση. Το εν λόγω σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση των αντιδημάρχων πρασίνου και δημοτικής αστυνομίας, οι οποίοι εγκάλεσαν τον κ. Ψυρρόπουλο, με τον οποίο ωστόσο συμφώνησαν και συνηγόρησαν αρκετοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης όπως οι κύριοι Ταμβάκος, Αραμπατζής, Ευσταθίου και Ασβεστάς. «Είναι η κλασσική τακτική του διαίρει και βασίλευε από τον Δήμαρχο» ανέφερε ο κ. Ταμβάκος από την παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές κατά της διοίκησης. Σε έντονο ύφος κινήθηκε και η παρέμβαση του κ. Ευσταθίου, ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στον Δήμαρχο για την τακτική αξιοποίησης συμβούλων από άλλων παρατάξεων, ενώ στο παρελθόν είχε καταγγείλει και υπόγειες διεργασίες.

Οι τόνοι ανέβηκαν, με την αντιδήμαρχο παιδείας και τον πρόεδρο του Συμβουλίου να ζητούν από τους συναδέλφους τους να ρίξουν τους τόνους, καθώς οι διάλογοι δεν τιμούσαν την εικόνα του θεσμού.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εντάσεις Και Αντιδράσεις Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης Για Τις Ανεξαρτητοποίησεις
  1. Ο/Η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ λέει:

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩ-ΕΓΩ-ΕΓΩ-ΕΓΩ ΚΑΛΟΥΔΗ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

    “ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΔΕΙΑΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΝΗ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ