Facebook Pixel

ΟδηγοΣ ΠοληΣ

Ένα Χρήσιμο E-Book Με Θέματα Και Απαντήσεις Για Τις Πανελλαδικές Εξετάσεις Από Το «Νέο» Φροντιστήριο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ένα Χρήσιμο E-Book Με Θέματα Και Απαντήσεις Για Τις Πανελλαδικές Εξετάσεις Από Το «Νέο» Φροντιστήριο Ηλιούπολης

Το «Νέο» Φροντιστήριο Ηλιούπολης, για ακόμα μια χρονιά βρίσκεται δίπλα στους μαθητές της τρίτης Λυκείου, υποστηρίζοντας ενεργά την προσπάθεια τους ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων.

Στο πλαίσιο της σωστής προετοιμασίας, η διευθύντρια του φροντιστηρίου Κατερίνα Γκρεμμυλογιάννη μαζί με καθηγητές του φροντιστηρίου δημιούργησαν ένα σύγχρονο e-book το οποίο περιέχει προτεινόμενα θέματα για όλα τα πανελλαδικών εξεταζόμενα μαθήματα, δίνοντας την ευκαιρία στους υποψήφιους να εξασκηθούν πριν τις κρίσιμες εξετάσεις. Στο e-book περιλαμβάνονται -εκτός από προτεινόμενα θέματα- και όλες οι απαντήσεις τους, προκειμένου οι μαθητές να έχουν εικόνα των επιδόσεων τους και να μπορούν να διαπιστώσουν τα πιθανά λάθη τους σε μια γκάμα θεμάτων κλιμακούμενης δυσκολίας.

Πρόκειται για άλλη μια σημαντική δράση του φροντιστηρίου «Νέο», το οποίο για ακόμα μια φορά στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των μαθητών της πόλης για επιτυχία.

Μπορείτε να κατεβάσετε το e-book εδώ:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ