Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στο Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων Ο Δήμος Ηλιούπολης Μαζί Με Ακόμα 90 Δήμους

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στο Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων Ο Δήμος Ηλιούπολης Μαζί Με Ακόμα 90 Δήμους

Ένα από τα 90 ιδρυτικά μέλη του ελληνικού δικτύου ανθεκτικών πόλεων έγινε ο Δήμος Ηλιούπολης, με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης να υπογράφει την ιδρυτική διακήρυξη του δικτύου.

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτο και η οποία έχει σκοπό την παροχή τεχνογνωσίας σε Δήμους σε επίπεδο πρόληψης φυσικών καταστροφών μέσω των νέων τεχνολογιών. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε μετά το άκρως επιτυχημένο τεχνολογικό πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στον ΣΠΑΥ και το οποίο περιλαμβάνει τον έγκαιρο εντοπισμό πυρκαγιών μέσω λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης, με τον εμπνευστή της κ. Κωνσταντάτο να προσπαθεί να διαδώσει τις νέες τεχνολογίες για την πολιτική προστασία σε όλη την Ελλάδα.

Η ιδρυτική διακήρυξη του συγκεκριμένου δικτύου υπεγράφη στο πλαίσιο του ΣΠΑΥ Forum, στο οποίο συμμετείχε και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης ως προεδρεύων σε ένα εκ των πολλών panel συζήτησης.

430096303 969527474518340 563912492289253032 n Στο Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων Ο Δήμος Ηλιούπολης Μαζί Με Ακόμα 90 Δήμους

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στο Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων Ο Δήμος Ηλιούπολης Μαζί Με Ακόμα 90 Δήμους
  1. Ο/Η Fortnite λέει:

    Κοντα στο σκυλο και η ουρα του, λεει ο λαος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ