Facebook Pixel

Δημοτικα

Εκλογικός Απολογισμός Με Μηνύματα Προς Πολλές Κατευθύνσεις Από Τον Τάσο Ευσταθίου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εκλογικός Απολογισμός Με Μηνύματα Προς Πολλές Κατευθύνσεις Από Τον Τάσο Ευσταθίου

Το δικό του μήνυμα – απολογισμό μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην Ηλιούπολη δημοσίευσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου.

Ο κ. Ευσταθίου κάνει λόγο για ρεκόρ αποχής, καλώντας όλους τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία να προβληματιστούν. Ο ίδιος επισημαίνει πως μαζί με τους συνεργάτες του έδωσαν έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε υπερήφανοι για αυτό, γιατί το κυριότερο για εμάς είναι την επόμενη μέρα, από όποια θέση, να μπορούμε να συνεχίσουμε να σφίγγουμε τα χέρια των συμπολιτών μας κοιτώντας τους κατάματα και να είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστεί, όπως κάνουμε άλλωστε όλα τα χρόνια της αυτοδιοικητικής πορείας μας».

Τα «Καρφιά» Για «Μηχανισμούς & Τοπικές Φατρίες»

Η ανακοίνωση δεν παραλείπει να αφήσει υπονοούμενα για συμφέροντα στον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο, τα οποία είχαν διασπαστικό ρόλό σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο κ. Ευσταθίου «Ήρθαμε σε ρήξη με κάθε μηχανισμό, ναι δυστυχώς για την πόλη μας υπάρχουν και τέτοιοι, οι οποίοι λειτουργούν με μοναδικό σκοπό ιδιοτελή συμφέροντα. Αντιμετωπίσαμε κάθε τοπική φατρία όπου μέσα από συνωμοσίες και κρυφές συμφωνίες, χρησιμοποιεί την πολιτική ως όπλο χειραγώγησης και εξυπηρέτησης των προσωπικών συμφερόντων της», αφήνοντας υπόνοιες προς πολλές κατευθύνσεις.

Ο κ. Ευσταθίου δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη νέα δημοτική αρχή και να ευχηθεί καλή επιτυχία στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο, δηλώνοντας «παρών» για τη νέα δημοτική θητεία. «Ο αγώνας μας συνεχίζεται, γιατί τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς και είμαι ευγνώμων σε όλους όσους τον έχουν μοιραστεί μαζί μου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ