Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εκδήλωση Για Τις Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας Σήμερα Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Σήμερα, 3/3/2020 στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εκδήλωση Για Τις Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας Σήμερα Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Εκδήλωση για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας διοργανώνει σήμερα 3/3/2020 και ώρα 19:00 ο Δήμος Ηλιούπολης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης καλεί τους πολίτες που αντιτίθενται στην τοποθέτηση κεραιών δίπλα σε σχολεία της πόλης να δώσουν το “παρών” στην εκδήλωση, στην οποία θα μιλήσει για το ζήτημα Δρ. Θεόδωρος Μέτσης, Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος, Περιβαλλοντικός Μηχανικός, για μια υπεύθυνη επιστημονική ενημέρωση για τους κινδύνους από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας. Στην εκδήλωση, επίσης, έχουν προσκληθεί όλοι οι αιρετοί της πόλης, καθώς και οι συλλογικοί φορείς.

Το Ιστορικό Της Υπόθεσης

Η εκδήλωση γίνεται έπειτα από τη μεγάλη κινητοποίηση κατοίκων, εκπαιδευτικών και μαθητών της περιοχής των “Αστυνομικών”, οι οποίοι αντιδρούν στην εγκατάσταση νέας κεραίας της εταιρείας Vodafone σε κτίριο επί της οδού Δωδεκανήσου & Μακεδονίας. Πριν 3 εβδομάδες, κάτοικοι και γονείς των μαθητών των παραπλήσιων σχολείων συγκεντρώθηκαν στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης, με τον Δήμαρχο να τους διαβεβαιώνει πως ο Δήμος είναι στο πλευρό τους και πως προτίθεται να καταθέσει ασφαλίστικά μέτρα κατά της εταρείας.

Οι πολίτες κλιμάκωσαν τις κινητοποιήσεις τους, διοργανώνοντας στις 26/2 συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο που βρίσκεται η επίμαχη κεραία και ζητώντας την άμεση απομάκρυνσή της.

H εκδήλωση θα διεξαχθεί στο θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης.

87852311 3096651113691926 3479782370075213824 n Εκδήλωση Για Τις Κεραίες Κινητής Τηλεφωνίας Σήμερα Στο Δημαρχείο Ηλιούπολης

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ