Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εκδήλωση Διαμαρτυρίας Κατά Του ΚΥΤ Ηλιούπολης Την Κυριακή 18/4

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Εκδήλωση Διαμαρτυρίας Κατά Του ΚΥΤ Ηλιούπολης Την Κυριακή 18/4

Μια δυναμική εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά του ΚΥΤ Ηλιούπολης και των όσων προβλέπει το επικείμενο διάταγμμα για την προστασία του Υμηττού διοργανώνουν φορεία και συλλογικότητες της Ηλιούπολης.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και ώρα 11:00, θα συμμετέχουν πολίτες, συλλογικότητες και παρατάξεις της πόλης που αντιτίθενται στα όσα προέβλεπε η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την προστασία του Υμηττού. Πιο συγκεκριμένα, η ΣΜΠΕ νομιμοποιεί την παράνομη -κατά το ΣτΕ- εγκατάσταση του ΚΥΤ στον Υμηττό, ενώ προβλέπει και τη χωροθέτηση διαδημοτικού κοιμητηρίου σε έκταση πλησίον του ΚΥΤ.

170973115 190640589537111 1431813099568840231 n Εκδήλωση Διαμαρτυρίας Κατά Του ΚΥΤ Ηλιούπολης Την Κυριακή 18/4
H αφίσα της εκδήλωσης διαμαρτυρίας κατά του ΚΥΤ και του προεδρικού διατάγματος για τον Υμηττό.

Στις προβλέψεις αυτές έχει αντιδράσει έντονα τόσο η τοπική κοινωνία όσο και οι παρατάξεις της πόλης, με το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να τάσσεται κατά του ΚΥΤ, ωστόσο με την παράταξη του Δημάρχου «Ηλιουπολοι Μαζί» και την συνεργαζόμενη παράταξη «Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη» να είναι υπέρ της χωροθέτησης διαδημοτικού κοιμητηρίου με τον Άλιμο.

Διαβάστε το πλήρες ιστορικό της υπόθεσης εδώ και εδώ.

*H φωτογραφία αποτελεί προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας και απαγορεύεται η χρήση ή αναπαραγωγή της για οποιοδήποτε σκοπό χωρίς την γραπτή ή προφορική άδεια του ilioupolinews.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ