Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Εγκαίνια Στον Τοίχο Αναρρίχησης Για ΑμεΑ Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Εγκαίνια Στον Τοίχο Αναρρίχησης Για ΑμεΑ Στην Ηλιούπολη

Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε σάρκα και οστά στην Ηλιούπολη, καθώς το ΚΔΑΠ -ΜΕΑ Ηλιούπολης δημιούργησε έναν τοίχο αναρρίχησης για τη δημιουργική απασχόληση ατόμων με αναπηρία.

Ο πρωτότυπος τοίχος βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ηλιούπολης, επί της οδού Ηρώς Κωνσταντοπούλου 117 & Θάλειας Λουκίδου 3. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση από τη διοίκηση του ΚΔΑΠ, καθώς το άθλημα του τοίχου αναρρίχησης θα είναι υπό ένταξη στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αγώνες.

Η κατασκευή του και η εξασφάλιση υλικών έγινε από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων για λογαριασμό του Σωματείου «Παναγία Ευαγγελίστρια», ενώ τον τοίχο κατασκεύασαν εθελοντικά, στελέχη της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (Ο ΛΙ.Κ.) που είναι μόνιμοι υποστηρικτές του έργου του Σωματείου

Το παρών στα εγκαίνια του τοίχους αναρρίχησης για ΑμεΑ έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής ο οποίος απεύθυνε τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο του Σωματείου «Παναγία Ευαγγελίστρια» τον Δημήτρη Στεφανίδη, στα μέλη του Σωματείου αλλά και σε όσους συνέβαλαν σε αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία.

Οι εταιρείες και χορηγοί που στήριξαν το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν το ΑΗΕΡΑ ΜΙ-03 Θεσσαλονίκης «Αλέξανδρος ο Μέγας», η «ΚΑΡΡΑ GROUP SERVICES Ltd ΚΑΝΕLΟΡΟULOS WOOD & MATERIALS«, η εταιρεία «Ενοικιάσεις – Τοποθετήσεις Σκαλωσιών «Μιχάλης», η «KATRADIS GROUP ΟF COMPANIES» , ο Νίκος Παναγιωταράκος (Flip) και η εταιρεία catering «ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ».

κολλαζ τοιχος αναρριχησης Εγκαίνια Στον Τοίχο Αναρρίχησης Για ΑμεΑ Στην Ηλιούπολη

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ