Facebook Pixel

Δημοτικα

Ευσταθίου: «Διαφωνούμε Κάθετα Με Την Αύξηση Στο Τέλος Κοινοχρήστων Χώρων»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ευσταθίου: «Διαφωνούμε Κάθετα Με Την Αύξηση Στο Τέλος Κοινοχρήστων Χώρων»

Την έντονη αντίδραση της με την αύξηση στα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων στην Ηλιούπολη εκφράζει με ανακοίνωση της η παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά».

Η παράταξη του Τάσου Ευσταθίου, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε εκφράζει την πλήρη διαφωνία της με το μέτρο της αύξησης τελών για τους επαγγελματίες της πόλης, κάνοντας λόγο για «ένα μέτρο, το οποίο έρχεται να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τις τοπικές επιχειρήσεις σε μια εποχή που είναι αντιμέτωπες με δυσβάσταχτες αυξήσεις στην ενέργεια».

«Θεωρούμε την πρόταση της δημοτικής αρχής απαράδεκτη και επιζήμια για την τοπική αγορά» τονίζει η ανακοίνωση, ενώ εξαπολύει βολές και προς τη λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης, η οποία σε ανακοίνωση της κατηγορούσε τον κ. Ευσταθίου και τους δημοτικούς του συμβούλους πως στήριξαν εμμέσως την απόφαση.

«Όσο για τη λαϊκή συσπείρωση Ηλιούπολης, που έσπευσε ασμένως να διαδώσει διαστρεβλωμένη τη στάση της παράταξης μας, της προτείνουμε να παρακολουθήσει το βίντεο του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η θέση μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ