Facebook Pixel

Δημοτικα

Δύο Ξεχωριστές Υποψηφιότητες Με Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δύο Ξεχωριστές Υποψηφιότητες Με Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δύο νέοι και δυναμικοί Ηλιουπολίτες ανακοινώθηκαν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές του 2023.

Πρόκειται για τους Γιώργο Βενετσανόπουλο και Παναγιώτη Βοσινάκη, οι οποίοι παρουσιάστηκαν και επίσημα στο 1ο τακτικό συνέδριο της παράταξης, μεταξύ άλλων 38 υποψηφίων. Πρόκειται για δύο επιλογές που σίγουρα θα ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης ενόψει του προεκλογικού αγώνα, ενώ επισημαίνεται πως είναι η πρώτη φορά που ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης.

Τα Βιογραφικά Τους:

Ο Παναγιώτης Βοσινάκης γεννήθηκε το 1999 στην Ηλιούπολη όπου και κατοικεί ως και σήμερα. Υπήρξε μαθητής του 12ου Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης  και του 1ου Γυμνασίου Ηλιούπολης. Αποφοίτησε από το 1ο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης (ειδικότητα Τεχνολογίας τροφίμων).Επίσης, είναι πτυχιούχος της Δημόσιας σχολής ΕΠΑΣ  του τμήματος Η/Υ (Υποστήριξης Συστημάτων Υπολογιστών ). Έχει θητεύσει ως  Αντιπρόεδρος  του 15μελους του 1ου ΕΠΑΛ Ηλιούπολης γνωρίζοντας πολύ καλά τα  θέματα της παιδείας. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στον χώρο των Υπηρεσιών Ασφαλείας.

Ο Γιώργος Βενετσανόπουλος γεννήθηκε το 1976 στο Μόντρεαλ του Καναδά από Έλληνες γονείς. Είναι πτυχιούχος του κλάδου εφαρμοσμένων τεχνών με ειδίκευση στη γραφιστική και μιλάει αγγλικά. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται στη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής και συντήρησης γηπέδων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως γραφίστας και ως υπεύθυνος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ποδοσφαιρικού Γ.Σ Ηλιούπολης, έχοντας αγωνιστεί με την ομάδα σε όλη του την αθλητική πορεία.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ