Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Δύο Δωρεάν Χριστουγεννιάτικες Δράσεις Στην Ηλιούπολη Το Απόγευμα Του Σαββάτου

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δύο Δωρεάν Χριστουγεννιάτικες Δράσεις Στην Ηλιούπολη Το Απόγευμα Του Σαββάτου

Δύο όμορφες χριστουγεννιάτικες δράσεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στην Ηλιούπολη το Σάββατο 16/12, σε άκρως γιορτινό κλίμα.

Η πρώτη αφορά στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία των μουσικών εργαστηρίων του ΠΑΟΔΗΛ. Οι μαθητές, τα μουσικά σύνολα και οι καθηγητές τους θα μας μεταφέρουν στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών μέσα από κλασικές μελωδίες, ροκ ρυθμούς και γνωστά τραγούδια των Χριστουγέννων. Συμμετέχουν οι μαθητές των καθηγητών: Αντωνίας Βλάχου (αρμόνιο), Αλέξανδρου Ζέρβα (κιθάρα), Βαρβάρας Κουτίβα (Φωνητικό Σύνολο), Νίκου Κουτρή (ηλεκτρική κιθάρα), Φίλιππου Πασσαλίδη (μοντέρνο τραγούδι), Παντελή Τάκη (Ντραμς), Ιωάννας Χριστογεωργάκη (πιάνο). Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Επίσης, ο Σύλλογος Ηπειρωτών διοργανώνει παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή στο δημοτικό αναψυκτήριο με πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει χωρός και δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 στις αίθουσες του Άλσους.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ