Facebook Pixel

ΕκδηλωσειΣ

Δύο Διαδικτυακές Συναντήσεις Με Θέμα «Τα Πλεονεκτήματα Της Κάρτας Του Δημότη» Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Δύο Διαδικτυακές Συναντήσεις Με Θέμα «Τα Πλεονεκτήματα Της Κάρτας Του Δημότη» Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει δύο διαδικτυακές συναντήσεις εντελώς δωρεάν για να ενημερώσει τους πολίτες, τι είναι η κάρτα του δημότη και ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτού που την έχει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι εκδηλώσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13/12 και Τρίτη 14/12 στις 17:00 το απόγευμα. Η πρόσβαση στην συνάντηση θα γίνει διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας «Zoom». Το κεντρικό θέμα των συναντήσεων αυτών είναι να ενημερωθούν οι πολίτες της Ηλιούπολης για την Κάρτα του Δημότη όσο αναφορά τις λειτουργίες της αλλά και τα πλεονεκτήματα που παρέχει σε όσους την έχουν, είτε είναι επιχειρήσεις είτε είναι δημότες.

Όποιος ενδιαφέρετε να συμμετάσχει στις δύο διαδικτυακές συναντήσεις μέσω «Zoom» μπορεί να το κάνει ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/82193438958…

Η Κάρτα του Δημότη προσφέρει έκπτωση σε καταστήματα της πόλης που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα. Επιπλέον προσφέρει το προνόμιο ειδικών τιμών σε επιμορφωτικά, αθλητικά προγράμματα ή παραστάσεις του Δήμου Ηλιούπολης και του ΠΑΟΔΗ.Λ.

Η λίστα των καταστημάτων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα αυτό είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης και μπορείτε να την βρείτε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ilioupoli.gr/kartadimoti/symvevlhmenoi

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ