Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Για Μαθητές Γ’ Λυκείου & Γονείς Από Τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Ρόμβος»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Για Μαθητές Γ’ Λυκείου & Γονείς Από Τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Ρόμβος»

Ένα πρωτοποριακό διαδικτυακό σεμινάριο προσφέρει ο εκπαιδευτικός οργανισμός «Ρόμβος», τόσο στους μαθητές του οργανισμού όσο και στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, γενικότερα.

Το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο στοχεύει σε μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου και Γ’ ΕΠΑ.Λ και στους γονείς τους, με θέμα «Θετική Ψυχολογία Για Τις Εξετάσεις». Εισηγήτρια την Ψυχοθεραπεύτρια παιδιού και οικογένειας και Ειδική Παιδαγωγό κα. Κωνσταντινοπούλου Μαρία, η οποία θα μιλήσει για τη διαχείριση του άγχους πριν τις εξετάσεις, για την θετική ψυχολογία, θα δώσει χρήσιμες συμβουλές και θα απαντήσει σε ερωτήσεις παιδιών/γονέων. Θα μιλήσουν και εξειδικευμένοι καθηγητές που θα μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους πάνω στη σωστή οργάνωση του χρόνου μελέτης & επαναλήψεων ενώ θα δοθούν και χρήσιμα tips. Είναι ένα χρήσιμο σεμινάριο που είναι αξίζει να το παρακολουθήσουν όλοι/ες δεδομένου ότι είμαστε στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις!

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19/5 και ώρα 12 το μεσημέρι, ένεκα της μη-λειτουργίας των σχολείων λόγω εκλογών.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, θα διεξαχθεί zoom και για να αποκτήσετε το link το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποστείλετε με email το ονοματεπώνυμό σας στο support@romvos.edu.gr και τίτλο μηνύματος: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ