
Για άλλη μια χρονιά, οι γονείς μπορούν να ωφεληθούν από το πρόγραμμα δωρεάν ένταξης των παιδιών τους σε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και εξασφαλίζει την απασχόληση των παιδιών εργαζόμενων γονέων από εξειδικευμένα κέντρα (ΚΔΑΠ) κατά τις ώρες των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Σύμφωνα με την πρόσκληση που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΕΤΑ το πρόγραμμα προσφέρει στους γονείς τη δυνατότητα να εντάξουν τα παιδιά τους ηλικίας 5-12 ετών σε ένα Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, εντελώς δωρεάν. Το μέτρο επικεντρώνεται σε εργαζόμενους γονείς, αλλά συμπεριλαμβάνει και ανέργους, με σκοπό την ομαλή λειτουργία και την εναρμόνιση της επαγγελματικής και της οικογενειακής ζωής.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους μ ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ (εδώ), ενώ μπορούν να βρουν χρήσιμες οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης, εδώ.
Για βοήθεια στη συμπλήρωση μπορείτε να απευθυνθείτε και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ηλιούπολης “Το Παιδικό Στέκι”, στο τηλέφωνο 210 99 11 115.
Υπάρχει Τέτοιο Κέντρο Στην Ηλιούπολη;
Στην Ηλιούπολη υπάρχει το υπερσύγχρονο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “Το Παιδικό Στέκι“, το οποίο προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε γονείς για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το ΚΔΑΠ “Το Παιδικό Στέκι”, εδώ.
_________________________
Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 135, Πλ. Αϊνστάιν
Τηλέφωνο: 210-9911115
Μail: kdapilioupolis@gmail.com
Βρείτε το KΔΑΠ “Το Παιδικό Στέκι” στο Facebook
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις -πραγματικά εξαιρετικές-, σύγχρονες εγκαταστάσεις του κέντρου.
Μία όμορφη δημιουργία μιας μαθήτριας του ΚΔΑΠ. Νιπτήρες στις αίθουσες, εκτός από τις τουαλέτες, ώστε τα παιδιά να εξοικειωθούν με την υγιεινή των χεριών. Όλοι οι χώροι είναι πολύ όμορφα και προσεκτικά διακοσμημένοι. Μερικές από τις δημιουργίες των μαθητών του ΚΔΑΠ. Η αίθουσα δραστηριοτήτων διαθέτει σύγχρονη ηχητική εγκατάσταση, πιάνο, προτζέκτορα για προβολές, βιβιλιοθήκη και πολλές άλλες μικρουποδομές για μουσικοχορευτικά δρώμενα. Η πανέμορφη είσοδος του κέντρου. Μια από τις μεγάλες αίθουσες δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών. Τα αντισυπτικά είναι τοποθετημένα σε όλους τους χώρους του κέντρου. Το προσωπικό του KΔΑΠ Ηλιούπολης “Το Παιδικό Στέκι”. Στο κέντρο η διευθύντρια κ. Χριστίνα Τζέλλου.
Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.