Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δωρεάν Διανομή 2.000 Οικιακών Κάδων Ανακύκλωσης Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Δωρεάν Διανομή 2.000 Οικιακών Κάδων Ανακύκλωσης Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Για μία ακόμη χρονιά θα διατεθούν δωρεάν οικιακοί κάδοι ανακύκλωσης από τον Δήμο Ηλιούπολης προς τους δημότες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης, πέρυσι παραδόθηκαν προς τους πολίτες της Ηλιούπολης 2.500 κάδοι ανακύκλωσης, ενώ φέτος θα δοθούν 2.000 κάδοι εκ των οποίων οι 500 προορίζονται να δοθούν σε σχολεία και οι άλλοι 1.500 θα δοθούν στους κάτοικους της πόλης μας.

Η διανομή τους θα γίνει σύμφωνα με σειρά προτεραιότητας, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους πατώντας εδώ. Η παράδοση των κάδων ανακύκλωσης θα γίνει κατ΄οίκον.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Αντζινάς, «Σκοπός μας η αύξηση της ανακύκλωσης, για λιγότερα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ, για μείωση του κόστους διαχείρισης των απορριμμάτων, για ακόμη μεγαλύτερη μείωση των Δημοτικών Τελών, με τελικό θετικό επακόλουθο την οικονομική ελάφρυνση του Δημότη».

Οι ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης ενισχύουν το αίσθημα της οικολογίας, μειώνουν τα απορρίμματα με αποτέλεσμα να μειώνεται και το κόστος διαχείρισης απορριμμάτων αλλά και των δημοτικών τελών.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

2 σχόλια στο άρθρο “Δωρεάν Διανομή 2.000 Οικιακών Κάδων Ανακύκλωσης Από Τον Δήμο Ηλιούπολης
  1. Ο/Η ΤΡΩΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

    Καλημερα σας
    Στην Λέσβου και Σάμου διχάλα υπήρχε ενας κάδος ανακύκλωσης ο οποίος δεν εχει αντικατασταθεί εδώ και μήνες απο την απόσυρση του .

  2. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Eνδιαφέρομαι για το πρόγραμμα ανακύκλωσης, πείτε μου όμως ο κίτρινος κάδος σε ανακύκλωση ποιων υλικών αφορά, γιατί δεν φαίνεται από την φωτογραφία, καθώς επίσης και τη διαδικασία με την οποία θα παίρνεται τα υλικά αυτά από το χώρο μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ