Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δωρεά Μασκών Σε Νοσοκομεία Από Τον Πρόεδρο Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Σταύρο Γεωργάκη

Έμπρακτη στήριξη στο υγειονομικό προσωπικό 2 νοσοκομείων της Αττικής από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της Ηλιούπολης.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δωρεά Μασκών Σε Νοσοκομεία Από Τον Πρόεδρο Του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης Σταύρο Γεωργάκη

Την συμπαράσταση και την έμπρακτη στήριξη του προς το υγειονομικό προσωπικό δύο νοσοκομείων της Αττικής έδειξε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης Σταύρος Γεωργάκης με μία κίνηση υψηλού συμβολισμού.

Με αφορμή την υγειονομική κρίση που περνά η χώρα και τον αγώνα των ιατρών και των νοσηλευτών, ο κ. Γεωργάκης δώρισε χειροποίητες προστατευτικές μάσκες σε 2 νοσοκομεία. «Αυτές τις ημέρες όλοι μας βοηθάμε, με όποιο τρόπο μπορούμε, τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Κάθε κίνηση μας είναι ένας τρόπος για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄αυτούς τους ανθρώπους που ξεπερνάνε τις δυνάμεις τους για κάθε ασθενή ξεχωριστά» δήλωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, ο οποίος παρουσιάζει έντονο κοινωνικό έργο στην πόλη, με καίριες παρεμβάσεις σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους πολίτες και τα προβλήματα τους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ