Facebook Pixel

Παραδημοτικα

«Δημοψήφισμα» Kαι Στείρα Αντιπολίτευση Για Ένα… Λογότυπο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

«Δημοψήφισμα» Kαι Στείρα Αντιπολίτευση Για Ένα… Λογότυπο

Θυμηδία έχει προκαλέσει η πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» σχετικά με το νέο λογότυπο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο κ. Αραμπατζής, σε ακόμα ένα αντιπολιτευτικό κρεσέντο, ζητά να μπει το λογότυπο σε δημόσια, διαδικτυακή ψηφοφορία, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες εάν τους αρέσει ή όχι. Μάλιστα, πάει την αντιπολίτευση ένα βήμα «παραπέρα» αναφέροντας: «Η παράταξη η «Πόλη που Θέλω» διαφωνεί με τη βιασύνη της διοίκησης να επιλέξει το νέο λογότυπο».

Προτείνουμε στον κ. Αραμπατζή να σχεδιάσει ο ίδιος το νέο λογότυπο, όπως του αρέσει, μιας και στο παρελθόν έχει αποδεχθεί «master» στην τοποθέτηση ψεύτικων μασκών σε φωτογραφίες στο photoshop.

O κ. Αραμπατζής Τηρεί Τα Μέτρα Προστασίας Και Στο...Photoshop

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “«Δημοψήφισμα» Kαι Στείρα Αντιπολίτευση Για Ένα… Λογότυπο
  1. Ο/Η γ.κ. λέει:

    Ο κόσμος έχει τρελαθεί με την ακρίβεια, την ανεργία και τα καθημερινά προβλήματα και κάποιοι ασχολούνται με λογότυπα. Καλή η αντιπολίτευση και θεμιτή, αρκεί αν μην είναι στείρα και για τα μάτια το κόσμου.
    Αλήθεια έχει αναρωτηθεί κανένας ποια δημοτική αρχή θα μπορούσε να βγει αλώβητη έχοντας να αντιμετωπίσει την πανδημία και την έλλειψη κονδυλίων και βοήθειας από το κράτος? Και μάλιστα μέσα σε όλο αυτό τον κυκεώνα προβλημάτων να τα έχει καταφέρει, τηρουμένων των αναλογιών, πολύ καλύτερα από άλλους μεγαλύτερους Δήμους.
    ‘Ολα εύκολα τα έχουν κάποιοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ