ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Επικαιρότητα

Δημητρόπουλος: «Όλοι Ζητήσαμε Να Παραμείνει Επικεφαλής Ο Βαλασόπουλος Το 2016»

Σκληρή γλώσσα και αποκαλύψεις σχετικά με την ενδοπαραταξιακή στήριξη στον Βασίλη Βαλασόπουλο έφερε στο φως ο πρώην αντιδήμαρχος Άγγελος Δημητρόπουλος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας.

Ο κ. Δημητρόπουλος, αναφερόμενος στους 5 πρώην δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Πρώτα Ηλιούπολη» που ανεξαρτητοποιήθηκαν και δημιούργησαν νέα παράταξη, αποκάλυψε πως το 2016, και ενώ είχε ανοίξει η συζήτηση για τη διαδοχή του Βασίλη Βαλασόπουλου στην παράταξη και τον Δήμο στις εργασίες της εκτελεστικής επιτροπής της παράταξης, όλοι ανεξαιρέτως οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης δήλωσαν πως στηρίζουν την πιθανή εκ νέου υποψηφιότητα του Δημάρχου το 2019, χωρίς καμία εξαίρεση.

Ο κ. Δημητρόπουλος επιβεβαίωσε τα όσα είπε στο ilioupolinews.gr, προσθέτοντας πως πρόκειται για μια «υποκριτική στάση, που είχε σκοπό να πλήξει την παράταξη και τον Δήμο, βάζοντας προσωπικές φιλοδοξίες πάνω από το καλό των δημοτών και της πόλης». 

Η εκδήλωση του κ. Δημητρόπουλου είχε εντυπωσιακή προσέλευση, ενώ το κεντρικό προεκλογικό μήνυμα του πρώην αντιδημάρχου είναι το «Συνεχίζουμε με αυτούς που θέλουν να κάνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ