Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δημητρόπουλος: Πρακτικές Στέφανου Χίου Χρησιμοποιεί Ο Χατζηδάκης

«Αυτά θυμίζουν Στέφανο Χίο» δήλωσε ο κ. Δημητρόπουλος σχετικά με τις καταγγελίες Χατζηδάκη για «έκνομες συμπεριφορές μελών της Δημοτικής Αρχής».

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Δημητρόπουλος: Πρακτικές Στέφανου Χίου Χρησιμοποιεί Ο Χατζηδάκης

«Αυτά θυμίζουν Στέφανο Χίο» δήλωσε ο κ. Δημητρόπουλος σχετικά με τις καταγγελίες Χατζηδάκη για «έκνομες συμπεριφορές μελών της Δημοτικής Αρχής».

Στην τοποθέτησή του στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο αφού υπενθύμισε πως έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, ενημέρωσε τους συναδέλφους του πως έχει ήδη κινηθεί νομικά με εξώδικο κατά του κ. Χατζηδάκη με το οποίο τον καλεί «να ανακαλέσει τουλάχιστον ως προς το πρόσωπό του» καθώς θεωρεί πως οι καταγγελίες του κ. Χατζηδάκη στην επιστολή παραίτησής του είναι αόριστες και ως προς τα πρόσωπα αλλά και ως προς τον χρόνο τέλεσης των καταγγελλόμενων πράξεων και εξ’ ου ο καθένας στην πόλη μπορεί να υποθέσει ότι θέλει ως προς το ποιος και πότε μπορεί να έκανε αυτές τις πράξεις.

Ο Άγγελος Δημητρόπουλος τόνισε πως ως άνθρωπος και ως επιχειρηματίας δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του σε θέματα διαφθοράς και ηθικής και διαπίστωσε πως από τα λεγόμενα του κ. Χατζηδάκη στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο δεν αποσαφηνίστηκε το σε ποια πολιτικά πρόσωπα αναφέρεται αλλά έμεινε μόνο σε κάποια υπονοούμενα για υπηρεσιακούς.

Σχολίασε πως αυτά δεν είναι σοβαρά πράματα από έναν άνθρωπο που όπως ο ίδιος δήλωσε είναι «πολιτικό ον» και πως «αυτά θυμίζουν Στέφανο Χίο, ότι οι μισοί στη Βουλή είναι κλέφτες και άντε βρες ποιοι είναι οι άλλοι μισοί που δεν είναι κλέφτες». Έκλεισε λέγοντας πως «θα περίμενα λίγο μεγαλύτερη σοβαρότητα από έναν άνθρωπο όπου έχει διατελέσει 7 χρόνια Αντιδήμαρχος και γνωρίζει τις ευθύνες που έχουμε» καθώς «έχουμε περάσει από το ίδιο μετερίζι» ενώ τόνισε πως «δε μπορεί να σπιλώνει και να πετάει λάσπη έτσι κι όποιον πάρει ο χάρος» και τον κάλεσε «αν έχει κάτι να πει για κάποιους μπορεί να το πει».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δημητρόπουλος: Πρακτικές Στέφανου Χίου Χρησιμοποιεί Ο Χατζηδάκης
  1. Ο/Η Κώστας Εγγλεζάκης λέει:

    Γιατί; Τι έχει ο Στέφανος Χίος παρακαλώ; Χχαχαχαχαχα πες τα ρε Δημητρόπουλε. Με τον κάθε τυχάρπαστο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ