Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δημητρόπουλος: «Βλέπω Με Χαρά Να Προχωρά Άλλο Ένα Έργο Της Διοίκησης Βαλασόπουλου Στην Ηλιούπολη»

Ανάρτηση με αιχμές για τη σημερινή διοίκηση του Δήμου.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημητρόπουλος: «Βλέπω Με Χαρά Να Προχωρά Άλλο Ένα Έργο Της Διοίκησης Βαλασόπουλου Στην Ηλιούπολη»

Την ικανοποίηση του για την υλοποίηση ενός έργο που είχε ο ίδιος σχεδιάσει προσωπικά για την Ηλιούπολη εξέφραε μέσω ανάρτησης του ο πρώην αντιδήμαρχος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στον Δήμο Ηλιούπολης, Άγγελος Δημητρόπουλος.

Ο νεαρός πρώην αντιδήμαρχος σε ανάρτηση του αναφέρεται στο έργο “WiFi4EU” το οποίο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε, τονίζοντας πως «για να εξασφαλιστεί αυτή η σημαντική χρηματοδότηση είχαμε τρέξει τις απαιτούμενες διαδικασίες το 2018 και την άνοιξη του 2019 είχαμε κάνει ηλεκτρονική ψηφοφορία για να δούμε την γνώμη των πολιτών για τα σημεία που θα μπορούσαν να κατασκευαστούν τα νέα hotspots», ενώ συμπλήρωσε πως «2 ολόκληρα χρόνια μετά φαίνεται πως πάμε για την ολοκλήρωση του έργου».

Ο κ. Δημητρόπουλος, εξέφρασε, ωστόσο, την δυσαρέσκεια του για την καθυστέρηση του έργου, αφήνοντας αιχμές για οικειοποίηση του έργου από τη νυν διοίκηση τονίζοντας:

«Δύο ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν για να παρουσιαστεί ένα έτοιμο ως προς τη χρηματοδότηση και απλό ως προς την μελέτη και υλοποίηση έργο της διοίκησης Βαλασόπουλου σαν έργο της «νέας» διοίκησης. Δύο ολόκληρα χρόνια δεν έχουμε δει κανένα δείγμα γραφής για την δική τους ταυτότητα και το τι νεο κομίζουν».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ