Facebook Pixel

ΕκλογεΣ 2019

Δημητρόπουλος: “Να Εκλέξουμε Δήμαρχο, Όχι Φοιτητοπατέρα”

Σε μία δήλωση με σκληρή γλώσσα προέβη ο πρώην αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Άγγελος Δημητρόπουλος με αφορμή τον δεύτερο γύρο των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 2 Ιουνίου στην Ηλιούπολη.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Δημητρόπουλος: “Να Εκλέξουμε Δήμαρχο, Όχι Φοιτητοπατέρα”

Σε μία δήλωση με σκληρή γλώσσα προέβη ο πρώην αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Άγγελος Δημητρόπουλος με αφορμή τον δεύτερο γύρο των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 2 Ιουνίου στην Ηλιούπολη.

Ο κ. Δημητρόπουλος κάνει λόγο για στήριξη στον Β. Βαλασόπουλο την 2η Κυριακή, αναφέροντας τον “πόλεμο που έχει δεχθεί” κατά την προεκλογική περίοδο και καλεί τους συμπολίτες του να συμμετέχουν στις εκλογές της Κυριακής με τον αινιγματικό “Να εκλέξουμε Δήμαρχο, όχι φοιτητοπατέρα”.

Παρά το γεγονός πως κ. Δημητρόπουλος δεν εξελέγη στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αφήνει έντονο το παραταξιακό στίγμα του, δίνοντας τη στήριξη του στον νυν Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο.

Αναλυτικά η δήλωση του Άγγελου Δημητρόπουλου:

Η παράταξή μας στον Α’ γύρο των Δημοτικών Εκλογών βγήκε αλώβητη και ΝΙΚΗΣΕ στην πρώτη κρίσιμη μάχη με μεγάλη διαφορά.

Κράτησε τις δυνάμεις της παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που εξαπέλυσαν οι ετερόκλητες δυνάμεις που συνασπίστηκαν στην «παράταξη» των διασπαστών.

Κάποιοι θυμήθηκαν τη νομιμότητα λίγους μήνες πριν τις εκλογές και ενώ το σχέδιο αποσταθεροποίησης της πόλης ήταν σε πλήρη εξέλιξη μήνες πριν την «παραίτηση» για… «λόγους αρχής».

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (τέως Δήμαρχοι και παραγοντίσκοι της πόλης) προσπαθούν να «μακιγιάρουν» και να κρύψουν από τους πολίτες τι κομίζει αυτό το «νέο» που μας πλασάρουν χαμογελαστό σε κάθε κολώνα της πόλης αυτής και μας ζητάνε να το ψηφίσουμε για να διώξουνε το «κακό παλιό» από την εξουσία «φέρνοντας ξανά την Δημοκρατία».

Δε μπορούμε να επιτρέψουμε στην πόλη στην οποία γεννηθήκαμε και ΖΟΥΜΕ να μετατραπεί σε άντρο άεργων φοιτητοπατέρων.

Η πόλη μας δεν είναι ούτε φοιτητική παράταξη ούτε παράταξη σε επιμελητήριο για να παίξουμε με την τύχη της, παραδίδοντας τα κλειδιά σε ανθρώπους που το μόνο που έχουν μάθει -καλά ομολογουμένως- είναι να δρουν στο παρασκήνιο για να χειραγωγούν την λαϊκή ετυμηγορία…

Φοιτητοπατέρες και δημαρχοπατέρες δεν μπορεί να αποτελούν την «Αλλαγή» για την Ηλιούπολή μας.

Η Ηλιούπολη πρέπει να εκλέξει ΔΗΜΑΡΧΟ και όχι συνδικαλιστή-φοιτητοπατέρα.

Η Ηλιούπολη θα έχει και πάλι Δήμαρχο τον Βασίλη Βαλασόπουλο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ