Facebook Pixel

Αθλητικα

Διευθυντής Προπονητικής Ποδοσφαίρου Στο CMP Sports School O Στέλιος Γιαννακόπουλος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Διευθυντής Προπονητικής Ποδοσφαίρου Στο CMP Sports School O Στέλιος Γιαννακόπουλος

Τα ηνία του ποδοσφαιρικού του CMP Sports School που έχει την έδρα του στην Ηλιούπολη ανέλαβε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο πρώην διεθνής άσσος έχει υπάρξει πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα το 2004 και έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η Bolton Wanderers. Σήμερα, είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητικής UEFA PRO και έχει συνεργαστεί ως ποδοσφαιριστής με κορυφαίους προπονητές, έχοντας ποδοσφαιρικές παραστάσεις τόσο από τα πρωταθλήματα της χώρας μας, όσο και από την Premier League και τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε επίπεδο συλλόγων και Εθνικών ομάδων (Champions League, Europa League, European Championship).

CMP Sports School – To Πρώτο Αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ Στην Ελλάδα

Το «CMP Sports School» είναι το πρώτο αποκλειστικά αθλητικό ΙΕΚ σε ολόκληρη τη χώρα και έχει την έδρα του στην Ηλιούπολη. τελεί υπό την αιγίδα του ομίλου «Ευρωεργασιακή»ενός εκ των κορυφαίων φορέων επαγγελματικής κατάρτισης ενηλίκων στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να προετοιμάσει τους προπονητές, τους αθλητικούς managers και τους αθλητικογράφους του μέλλοντος, μέσα από καινοτόμα προγράμματα σπουδών, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν τόσο θεωρητική όσο και πρακτική κατάρτιση. 

Διαβάστε περισσότερα για το CMP, εδώ.

Η παρουσίαση του Στέλιου Γιαννακόπουλου θα γίνει σε ειδική εκδήλωση – Συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα, στα γραφεία του CMP SPORTS SCHOOL στην Ηλιούπολη (Ηρώων Πολυτεχνείου 40). 

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

ΕτικέτεςCMP Sports School

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ